Basic Travel Vakantiehuizen

Alle reviews

Basic Travel Vakantiehuizen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Portucasa.nl
Portucasa.nl

Ben je wel eens op vakantie geweest in Portugal en heb je toen een vakantiehuis geboekt bij Portucasa dan willen we graag jouw ervaring horen. Voor...

Basic Travel Vakantiehuizen

We zijn benieuwd of je ervaring hebt met de vakantiehuizen van Basic Travel. Vakantie is iets waar mensen echt naar uit kijken. Daarom is het belangrijk dat je een leuke ervaring hebt. 

Basic Travel is een aanbieder van vakantiehuizen in Italië, Spanje, Nederland, België en Duitsland. Ze staan garant voor de kwaliteit en bezoeken alle huizen zelf.

Ben je er ook wel eens op uit gegaan om te ontspannen in een van de fijne vakantiehuizen van Basic Travel? Dan horen we graag hoe je ervaring is en of je anderen aanraad om snel een huis te boeken via Basic Travel. 

Over Basic Travel Vakantiehuizen
Sinds 1991 kun je terecht bij deze aanbieder van vakantiehuizen in Europa. Ze staan honderd procent achter hun aanbod omdat ze alle huizen zelf bezoeken en contracteren. Als de inkopers en inspecteurs tevreden zijn met het huis dan wordt die in de online catalogus opgenomen. De service houdt hier echter niet op want medewerkers van Basic Travel zullen de huizen naar eigen zeggen regelmatig inspecteren. De inspecteurs zijn dan ook continu op pad om de kwaliteit van de huizen en de service te controleren. 

Basic Travel wil graag weten wat klanten vinden van de huizen waar ze hebben overnacht zodat ze een goed beeld krijgen van de ervaring en indien nodig en mogelijk aanpassingen kunnen maken. En mocht een huis niet meer aan de eisen voldoen dan zeggen ze die niet meer te verhuren aan de klanten van Basic Travel.

De service aan klanten speelt zich niet alleen achter de schermen af. Als je als klant een vraag of een probleem hebt staat Basic Travel klaar om je vraag te beantwoorden en je te helpen bij het oplossen van mogelijke problemen die je hebt. 

Producten en diensten van Basic Travel Vakantiehuizen
Bij Basic Travel kun je vakantiehuizen boeken in Nederland, België, Duitsland, Italië en Spanje. De ervaren inkopers hebben huizen op een groot aantal bestemmingen voor je geselecteerd die precies dat bieden wat je nodig hebt. Wil je een huis met een zwembad, een jacuzzi of juist een uitzicht op zee of bergen? Vindt ze op de website. 

De zoekpagina van Basic Travel heeft een aantal filteropties en zoekmogelijkheden. Zoek bijvoorbeeld op het land, de streek of de plaats waar je naartoe wil. Mocht dat niet genoeg zijn dan kun je ook zoeken naar huizen waar je jouw huisdier ook mee naartoe mag nemen, en kun je niet zonder internet dan kun je uiteraard ook daar op zoeken.

Bij alle huizen staan de faciliteiten van het huis vermeld zodat je weet wat je kan verwachten. Zo kun je bijvoorbeeld reviews lezen van andere gasten en zien wat allemaal wel en niet zit inbegrepen in de huurprijs. 

Ervaringen, klachten en tips over Basic Travel Vakantiehuizen
Vertel ons hoe je jouw vakantie in een van de vakantiehuizen van Basic Travel hebt ervaren en help anderen bij het maken van een keuze. We zijn benieuwd of de kwaliteit en service van dit bedrijf echt zo uitmuntend is als dat ze doen voorkomen. Op naar een mooie vakantie dankzij jouw hulp. Deel jouw review met ons om anderen te helpen.