Lees Reviews over Flair Magazine

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Flair

Helemaal uitgelezen? En wil jij weer eens een nieuw abonnement op een tijdschrift afsluiten? En weet je nog niet helemaal welk tijdschrift dat zou moeten zijn? Lees snel of Flair Magazine misschien iets voor jou is. Hier op Reviewsbird kun je lezen hoe andere mensen Flair ervaren hebben en of ze hun abonnement de moeite waard vonden. Je kunt er ook lezen of de inhoud van het magazine interessant genoeg gevonden werd en of het tijdschrift op tijd geleverd werd elke week. Door de ervaringen van andere mensen kun jij snel zien of de Flair misschien ook iets voor jou is en of je zorgeloos een abonnement kunt afsluiten. Zo ben je snel goed geïnformeerd voor je een aankoop doet!

Op jouw beurt kun jij andere klanten weer verder helpen als je al ervaringen hebt met het tijdschrift Flair. Mede dankzij jouw review over Flair kunnen andere klanten zich een goed beeld vormen over het magazine.

Over Flair

Flair is een van origine Franstalig tijdschrift uit België dat zich qua content voornamelijk richt op jonge vrouwen. Het tijdschrift wordt gepubliceerd door het Finse mediaconcern Sanoma. Het tijdschrift Flair verschijnt al sinds 1987 één keer per week. Het magazine heeft een oplage van 43.691 en een gemiddeld leesbereik van bijna 300.000.

Het magazine Flair is gericht op vrouwen die op zoek zijn naar inspirerende ideeën en informatie over de nieuwste mode- en lifestyletrends. Flair biedt ze artikelen over mode, schoonheid, lifestyle en culturele onderwerpen en omvat ook regelmatig mode- en schoonheidstips, en interviews met bekende modeontwerpers en beroemdheden.
Flair is los verkrijgbaar in de winkels en in abonnementsvorm en veel artikelen van Flair zijn ook online beschikbaar.

Flair Abonnement

Wil je graag weten hoe en of je een abonnement kunt afsluiten bij Flair?

Je kunt bij flair een abonnement afsluiten en dan krijg je elke week het tijdschrift Flair bij je thuisbezorgd. Je kunt het abonnement eenvoudig op de website van Flair afsluiten. Als je als nieuwe klant bij Flair een abonnement afsluit, kun je kiezen uit verschillende kortingsperiodes. Afhankelijk van deze kortingsperiodes, verandert de prijs die je per week betaalt voor je abonnement. Je kunt je abonnement ook pas opzeggen als de kortingsperiode voorbij is en de normale abonnementsprijs is ingegaan.

Met het abonnement van Flair krijg je ook gelijk toegang tot alle digitale artikelen en versies.


Reviews, ervaringen en klachten Flair

Heb je al een keer een abonnement bij Flair afgesloten? En was je tevreden of juist niet? Dan zijn wij van Reviewsbird heel benieuwd naar jouw mening over Flair magazine. Door jouw beoordeling over Flair achter te laten kunnen andere kanten snel zien of Flair magazine misschien ook iets voor hen is. Ze kunnen zich dan bijvoorbeeld informeren over de content van het tijdschrift en of het abonnement een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. Ook kunnen andere toekomstige klanten van Flair lezen of het tijdschrift op tijd geleverd wordt.

Is je ervaring met tijdschrift Flair tegengevallen? Wees dan niet bang om een negatieve review achter te laten. Ook negatieve reviews kunnen helpen, want alleen met eerlijke reviews kunnen we op Reviewsbird een zo duidelijk mogelijk beeld schetsen van Flair Magazine voor andere klanten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review