Vimeo

Alle reviews

Vimeo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Vimeo

 

 

Op het internet worden ook diensten aangeboden. Vimeo is daar een van. Vimeo is nog het beste te vergelijken met YouTube. Het is een platform om vooral beeldmateriaal met andere internetgebruikers te delen. Heeft u ervaring met Vimeo of met een van de andere bedrijven die staan beschreven op onze website ReviewsBird.nl? Dan hopen wij dat ook u een review voor ons wilt achterlaten. Het kost maar enkele minuten tijd! Druk op de knop Review en vul uw e-mailadres en uw naam in en in het kort waarover uw review gaat. Alle beoordelingen, zowel positieve als negatieve ervaringen, worden door ons gedeeld. Werk mee aan het beste vergelijkingsplatform van Nederland en België. 

Over Vimeo
De website Vimeo is opgericht in november 2004 door Jake Lodwick en Zach Klein. Het doel van de website is om gebruikers in de gelegenheid te stellen video’s met elkaar te delen. De naam Vimeo is een Engels anagram van het movie. Het bedrijf heeft in de eerste jaren veel winst gemaakt en beide oprichters hebben dan ook inmiddels hun aandelen in het bedrijf voor enkele miljoenen weten te verkopen. Ondanks dat het videoplatform nooit echte concurrentie voor het bekende Youtube heeft betekent, heeft het toch een hele grote aanhang. De gebruikers van Vimeo noemen zichzelf Vimeans.

Producten en Diensten van Vimeo
Vimeo wordt gezien als de meer professionele tegenhangen van YouTube. Wil je video’s kunnen uploaden, dan dien je een account aan te maken. Je kunt kiezen uit 4 verschillende pakketten: Plus, Pro, Business en Premium. De pakketten zijn de eerste maand gratis, maar daarna dient er betaald te worden. De verschillen in de pakketten zitten in de toevoeging van het aantal personen dat kan opladen, het aantal gigabytes per week, en de opslagruimte. 
Het voordeel van de betaalde uploads bij Vimeo in vergelijking met het gratis kanaal Youtube is dat je als gebruiker het voordeel hebt dat er geen reclames voor achter en tussen je uploads worden gezet en je de HTTML kunt personaliseren in een gemakkelijk te onthouden adres. Je kunt je filmpjes ook met een wachtwoord beveiligen zodat alleen mensen die je in het bezit hebt gesteld van deze code de filmpjes kunnen bekijken. 

Complimenten, Klachten en Tips over Vimeo
Ben je zelf een gebruiker van Vimeo? Wat vind jij, Vimeo of Youtube. Vertel ons jouw ervaring met dit videokanaal en laat ons weten wat jij positief vind, maar wij horen ook graag jouw negatieve ervaringen. Is de kwaliteit echt veel beter dan de gratis videokanalen? Is het ontbreken van reclame echt 20 euro waard? Wij zijn zeer benieuwd naar uw persoonlijke ervaring. Graag horen wij van u waarom u ervoor gekozen heeft om een abonnement bij Vimeo te nemen, of waarom u dit abonnement juist heeft opgezegd. Licht uw antwoord kort toe in uw review zodat anderen wat van uw ervaringen kunnen leren. Op ReviewsBird.nl kunt u ontdekken welke aanbiedingen op het internet wel de moeite waard zijn, en welke juist niet. Lees hier of het verstandig is om u aan te melden of is het beter om Vimeo te mijden.