T Mobile Thuis

Alle reviews

T Mobile Thuis

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

T Mobile Thuis

Voorzien zijn van het gemak dat televisie, telefoon en internetverbinding biedt, is van eminent belang om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Het is ook een manier om je gezellig bezig te houden. Kunt u door het overzicht aan online-aanbiedingen niet tot het besluit komen over welk pakket u het voordeligste uitkomt? Wat de mogelijke knelpunten zijn die u kunt verwachten? Hier in de reviews op ReviewsBird vindt u de beoordelingen van gebruikers. Door de ervaringen van consumenten door te nemen krijgt u een overall beeld van deze online-aanbiedingen.

Over T Mobile Thuis
T-Mobile Thuis is de mobiele-telefonie tak van het Duitse Deutsche Telecomconcern. Het hoofdkantoor is gevestigd in Bonn. De mobiele-telefonie-activiteiten van Deutsche Telekom startte in 1992 en in 1999 werden alle mobiele-telefonie-activiteiten van Deutsche Telekom samengevoegd in T-Mobile International. Na de overname van telecomaanbieder Ben, kreeg het concern een groot aandeel van de Nederlandse markt in handen. Vanaf januari 2019 heeft T-Mobile ook 75% van Tele2 NL in handen. In september 2002 nam T-Mobile International de Nederlandse telecomaanbieder Ben over. Op 25 februari 2003 werd Ben omgedoopt tot T-Mobile.

Producten en diensten van T Mobile Thuis
T Mobile Thuis biedt online zakelijke pakketten aan zoals pakketten voor thuis. Zakelijk omvat Zakelijk, Klein Zakelijk en Mid- en Grootzakelijk. Met het zakelijk pakket heeft de klant toegang tot onder meer Sim-only, Data Sim-only, 5G-telefoons, iPhone 12, iPhone, Samsung, 4G-wifi hotspot, eSIM, vast op mobiel, verlengen, unlimited, keuzehulp en buitenland. Optie Klein Zakelijk omvat mobiel, vast op mobiel, internet of Things, Overal Veilig Online en Vast Internet. De Mid- en Grootzakelijk omvat maatwerk, vast bellen, vast-mobiel-integratie, Internet of Things, Hosted PBX, Microsoft teams telefonie, vast internet en veilig bedrijfsnetwerk. Met mobiel netwerk ontvangt de klant een dekkingskaart, internet of things dekkingskaart, buitenland, bellen over 4G en wifi en 5G-netwerk. De thuis pakketten bieden internet, TV en bellen, internet en TV, internet-only, Mobiel + Thuis. Internetopties zijn glasvezel internet, DSL internet, 4G voor Thuis en Wifi. De TV-opties zijn T-Mobile TV en TV-Anywhere.

Complimenten, klachten en tips voor T Mobile Thuis
T Mobile Thuis biedt gratis overstapservice en verzekert geen dubbele kosten in het overstapproces. Bestellen kan online, maar ook telefonisch op 0800-0419. De installatie is eenvoudig en kan maandelijks worden aangepast. Iedere klant mag gebruik maken van de 14 dagen bedenktijd. Alle storingen kunnen worden doorgespeeld door de formulieren die op de website zijn geplaatst. Met het accountnummer dat de klant ontvangt kan hij of zij zelf het mobiel regelen en zaken als wijzigingen doorvoeren, zoals wijzigingen van rekeningnummer, E-mailadres, wachtwoord, gebruikersnaam, privacy-instellingen, bundels en een verhuizing. Via de klantenservice kan men het abonnement opzeggen en klachten over bereik en storingen doorgeven.

T Mobile Thuis zegt naast de voordelige pakketten, een uitstekende klantenservice te bieden. Hebt u dat als klant mogen ervaren? Wat vindt u van hun assortiment? Hebt u alles wat telefoon en internetverbinding betreft kunnen betrekken bij hen? Het advies dat wordt verstrekt, is deze duidelijk genoeg? Laat het ons weten op onze website.        

Nog niet bekend met de pakketten van T Mobile Thuis en de dienstverlening? Bezoek ReviewsBird.nl!