Pathé Thuis ervaringen, reviews en klachten van filmliefhebbers

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Pathé Thuis

Ben jij een echte liefhebber van films? Dan ga je wellicht vaak naar de bioscoop. Als je toch de laatste films wilt zien maar daarvoor niet naar de bioscoop wilt gaan, kun je ervoor kiezen om films te huren bij Pathé Thuis.

Voordat films gaat aanschaffen bij Pathé Thuis, wil je uiteraard wel zeker zijn dat de dienst aan jouw vereisten voldoet. Denk daarbij aan vragen als: wat voor films vallen er allemaal te vinden in de collecties van Pathé Thuis. Hoe zit het eigenlijk met de kwaliteit, laden de films goed en is het beeld precies zoals verwacht mag worden? Is het naast nieuwe films ook mogelijk om oudere films te vinden? Wat voor kosten zitten eraan gebonden? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen, is het mogelijk om op onze reviewsite, Pathé Thuis beoordelingen en reviews te lezen. Op die manier kun je zelf beslissen of je gebruik wilt maken van Pathé Thuis.

Over Pathé Thuis

Pathé Thuis is een streamingdienst waarbij klanten de mogelijkheid hebben om direct de nieuwste films kunnen kopen. Het bedrijf werd opgericht op 5 december 2011, als onderdeel van de bioscoopketen Pathé Nederland. In december 2014 is het bedrijf verzelfstandigd, al werkt het nog steeds samen met Pathé Nederland. In het begin van januari 2022, is Pathé Thuis weer onderdeel geworden van Pathé Theaters.

De onderneming maakt geen gebruik van abonnementen. Via de site of app van het bedrijf kun je wekelijks nieuwe films vinden, rechtstreeks afkomstig uit de bioscoop. De dienst werkt in Nederland en andere EU lidstaten, daarbuiten niet.

Films kopen bij Pathé Thuis

Pathé Thuis is een streamingdienst waarbij hun klanten direct de laatste films kunnen kopen en bekijken. Via de website van het bedrijf is het mogelijk om een gratis account te registreren. Na het activeren kun je gelijk beginnen met het uitzoeken van een film. Dit kan aan de hand van verschillende genres, zoals bijvoorbeeld: Actie, Animatie, Comedy, Documentaire, Drama, Horror, Oorlog, Romantiek, Science Fiction, Thriller en meer. De films zijn voorzien van: titel, prijs, score, productiejaar, duur, genre, korte inhoud en taal (en ondertiteling). Verder kun je ook gerelateerde films via Pathé Thuis vinden. Je kunt films huren bij het bedrijf vanaf €1,99 t/m €5,99 per film.

Betalen Pathé Thuis

Om films te huren is het mogelijk gebruik te maken van diverse betaalmethoden, het draait hier om: tegoed, automatische incasso, PayPal, iDEAL of Creditcard. Door via tegoed te betalen is het mogelijk om met één betaling meerdere films te huren.

Contact Pathé Thuis

Zijn er vragen, suggesties of klachten die jij wilt delen met Pathé Thuis? Of heb je een andere reden om contact op te zoeken? Dan kan dat op verschillende manieren, zo is het mogelijk om veelgestelde vragen te vinden via de site, waar je wellicht al een antwoord kunt krijgen. Direct contact opnemen kan ook, zo heb je de optie om te chatten met een live medewerker van het bedrijf. Vragen stellen via sociale media kanalen van Pathé Thuis kan ook, gebruik daarvoor Facebook, Instagram of Twitter.

Reviews en Pathé Thuis ervaringen

Heb je al eens eerder films gehuurd bij Pathé Thuis? Of een andere soort ervaring gehad met de onderneming? Dan zijn wij benieuwd hoe dat verliep! Deel je mening over Pathé Thuis met ons in de vorm van een review en beoordeling. Als je dat doet help je andere lezers bij het maken van de keuze of zij ook gebruik willen maken van Pathé Thuis. Meer reviews en beoordelingen lezen over vergelijkbare bedrijven gaat ook, bezoek daarvoor ons reviewplatform.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook