Online.nl

Alle reviews

Online.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Online.nl

We kunnen tegenwoordig niet meer zonder tv, telefoon en internet. Maar als je niet het juiste abonnement hebt kunnen er hoge kosten aan zijn verbonden. Bij Online.nl bieden ze goedkoop internet & telefonie aan. We zijn benieuwd naar jouw ervaring. Door jouw ervaring te delen kunnen anderen makkelijker besluiten of ze ook een abonnement zullen afsluiten bij Online.nl.

Online.nl is één van de eerste aanbieders van internet, tv en bellen in Nederland. Je kunt hier terecht voor complete pakketten voor scherpe prijzen. 

Er zijn tegenwoordig zoveel aanbieders voor telefonie en internet dat kiezen steeds moeilijker word. Daarom kun jij helpen door jouw ervaring met ons te delen. Door ervaringen van daadwerkelijke klanten te lezen neem je veel vragen weg en kunnen anderen met een gerust hart een keuze maken. 

Over Online.nl 
Toen Euronet, de voorloper van Online.nl in 1994 begon hadden ze het idee dat internet het belangrijkste communicatiemiddel van de toekomst zou worden. Zoveel jaar laten blijkt dat ze het bij het rechte eind hadden. Online.nl draait dus al vanaf het begin mee, maar probeert bij de tijd te blijven door snel internet, interactieve tv en goedkoop telefoneren aan te bieden. 

Online.nl staat met name bekend om goed internet en betaalbare telefonie, maar zijn ook koploper op het gebied van interactieve televisie. Ze willen ervoor zorgen dat je alle programma’s in perfecte resolutie kunt bekijken maar ook dat je ze overal kunt bekijken. Dus ook op je telefoon, tablet en computer. Om het nog makkelijker te maken kun je halverwege een programma nog steeds terug naar het begin en kun je films kijken on demand. 

Producten en diensten van Online.nl 
Bij Online.nl kun je verschillende pakketten kopen op het gebied van internet, tv en bellen. In het meest complete pakket zit internet, tv en (vast bellen) samen. Dit pakket is in verhouding ook het goedkoopste. Internet en bellen gaat via het netwerk van KPN, daarnaast kun je ruim 80 tv-kanalen bekijken en krijg je interactieve tv. 

Het internet van Online.nl komt je huis binnen via het DSL-netwerk van KPN en heeft een snelheid van 100mb/s. Als er bij jou in de buurt al glasvezel ligt dan kan de snelheid oplopen tot 500mb/s. Je belt bij Online.nl voordelig met het Bellen Basis pakket, maar bel je vaker of bel je veel binnen Europa, dan kun je extra bundels afsluiten. Daarnaast kun je je nummer behouden. 

Zoals gezegd kun je bij Online.nl ook interactieve TV afnemen. Deze service bied de beste kwaliteit van beeld en geluid, in verhouding tot gewone televisie, en je kunt op alle schermen in huis kijken. Daarnaast kun je alle programma’s pauzeren en heb je TV gemist en ESPN Eredivisie (3 kanalen). 

Ervaringen, klachten en tips over Online.nl 
Heb jij je internet en telefonie over laten sluiten naar Online.nl dan willen we jou vragen wat je ervaring is. Raad je het aan om klant te worden bij Online.nl? We zijn heel benieuwd wat de voor- en nadelen zijn van de producten en diensten van Online.nl. Jouw hulp is heel erg welkom.