Disney Plus reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Disney Plus

Zijn films en tv-series van National Geographic, Lego, Disney, Pixar, Star Wars en Marvel echt je ding? Dan is een kijkje naar het aanbod van Disney+ misschien z’n tijd waard! Lees de ervaringen en reviews van klanten die je voor waren.

Over Disney+

Eind 2015 lanceerde Disney met DisneyLife een streamingdienst in het Verenigd Koninkrijk om de streamingmarkt te testen. Deze dienst werd uiteindelijk op 24 maart 2020 vervangen door Disney+.

Disney+ baseert zich op technologie ontwikkeld door Disney Streaming Services dat oorspronkelijk als BAMTech werd opgericht in 2015 toen het werd afgesplitst van MLB Advanced Media (MLBAM).

Disney verhoogde zijn eigendomsaandeel in BAMTech tot een controlerend belang in 2017, en droeg het eigendom vervolgens over aan DTCI, als onderdeel van een bedrijfsherstructurering in afwachting van Disney's overname van 21st Century Fox.

Nu BAMTech begin 2018 ESPN+ hielp lanceren, en Disney's overeenkomst met Netflix voor streamingdistributie in 2019 afliep, greep Disney de gelegenheid aan om technologieën die voor ESPN+ ontwikkeld worden te gebruiken om een streamingdienst met Disney-logo op te zetten, waarop zijn inhoud te zien zou zijn. De productie van films en televisieshows voor exclusieve release op het platform begon eind 2017.

Disney+ is een streamingdienst voor families die meer uit hun Netflix of HBO willen halen. Het biedt een verscheidenheid aan programma's die voornamelijk op de jongere generaties gespitst zijn en die nergens anders te vinden zijn. Het kan dus het geld waard zijn voor gepassioneerde gezinnen die de magie van Disney-films en tv-series in huis willen halen, en op vier schermen streamen.

Producten en diensten Disney+

De Amerikaanse streamingdienst van Disney heeft een prijskaartje van € 8.99 per maand, of € 89.90 per jaar en beide prijsmogelijkheden zijn volgens hun website opzegbaar. De prijzen kunnen anders zijn, afhankelijk van het moment van het jaar.

Klein en groot kunnen gebruik maken van een exclusieve toegang tot alle Walt Disney-films en tv-series en is bovendien beschikbaar op alle grote streamingplatforms. De Amerikaanse streamingdienst van Disney heeft een prijskaartje van € 8.99 per maand, of € 89.90 per jaar en beide prijsmogelijkheden zijn volgens hun website opzegbaar.

Disney's streamingdienst heeft een aanbod van meer dan 500 films, 15.000 afleveringen en 80 originelen van Disney+ die de woonkamer vullen met Disney films voor het hele gezin.

GroupWatch stelt je in staat video's met vrienden te bekijken. Bovendien kun je elke film of tv-show bekijken die beschikbaar is op de service. Creëer een virtuele kamer met maximaal zes vrienden en pauzeer, spoel terug of reageer op je favoriete film of serie.

Het navigeren in de app gaat via een reeks menu's bovenaan het scherm: Home, Search, Watchlist, Originals, Movies, en Series. Profielgegevens en accountinstellingen zijn toegankelijk via een pictogram in de rechterbovenhoek. Hier kun je voorkeuren voor automatisch afspelen instellen, je profielfoto veranderen (tot de mogelijkheden horen Disneyfiguren en dierenfoto's van National Geographic), en je abonnementsgegevens bijwerken.

Contact opnemen met de Disney+ klantenservice

Disney+ is vanuit Nederland bereiken op het gratis nummer 08000221476. Vanuit het buitenland is dit +31202622124.

Complimenten, beoordelingen, ervaringen en reviews over Disney+

Mocht je de magie van Disney+ al in huis hebben genomen zouden we het appreciëren mocht je een korte informatieve review achter kunnen laten voor onze bezoekers.

Ook als je iets kwijt kunt over de gezinsvriendelijke functies (vier gelijktijdige streams en zeven gebruikersprofielen), de gestroomlijnde interfaces, de reclamevrije ervaring, en de offline downloadmogelijkheden van Disney+ vernemen we dat graag van je!

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in wat anderen over andere ondernemingen schrijven, kun je naar deze pagina surfen. Alvast veel leesplezier!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook