DELTA Energie reviews en ervaringen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

DELTA Energie

Hoewel energie een nogal abstract begrip kan zijn, houdt het de wereld draaiende. Of het nu de energie van de zon is die de aarde opwarmt, of het eten dat je in leven houdt: energie is van groot belang. Een andere vorm van energie is het stroom en gas dat we verbruiken. Deze energie wordt in Nederland geleverd door verschillende met elkaar concurrerende bedrijven. DELTA Energie is een van deze bedrijven.

Omdat je bijna elk jaar wel van Energieleverancier kunt wisselen, kan het wellicht verstandig zijn om eens onderzoek te doen welke leverancier het beste bij jou past. Voor dit onderzoek kun je eens kijken welke reviews DELTA Energie krijgt, hoe ze het haar klanten omgaat, en of er eventuele addertjes onder het gras verborgen liggen. Op ReviewsBird vind je de klantbeoordelingen van talloze Nederlandse bedrijven, waaronder DELTA Energie, kijk daarom snel verder!

Over DELTA Energie

DELTA Energie is een nutsbedrijf dat huishoudens voorziet van stroom en gas. Het bedrijf is opgericht in 1991, en sindsdien enkele keren van naam en eigenaar veranderd. In 2019 is Delta overgenomen door Vattenfall. Dit Zweedse bedrijf is een van Europa’s grootste bedrijven op het gebied van Energie, en is ook de eigenaar van verschillende energieleveranciers in Nederland.

Behalve voor energie kun je bij Delta ook telefonie- internet- en televisieabonnementen afnemen. Zo heb je alles bij een bedrijf geregeld. Hiervoor kun je dezelfde website bezoeken en bovenin de juiste bestemming selecteren.

Diensten van DELTA Energie

DELTA Energie is een energieleverancier, zoveel hebben we hierboven al duidelijk gemaakt. Het bedrijf is voornamelijk actief in de provincie Zeeland. Sinds 2016 komt de stroom van DELTA Energie voor 100% uit groene energiebronnen, zo geeft de website aan.

Wanneer je de website van DELTA bezoekt om klant te worden, sta je direct voor een keuze. Je kunt ‘gewone’ groene stroom afnemen voor een lager tarief, of een iets hoger maandbedrag betalen om groene stroom uit Zeeland af te nemen. In het laatste geval ben je ervan verzekerd dat de stroom van Zeeuwse zonnepanelen en windmolens komt. Ook is DELTA een partnership aangegaan met ‘De Zeeuwse Natuur’, een samenwerkingsverband dat zich bezighoudt met het behoud van natuur in Zeeland.

Wanneer je vragen of klachten hebt, kun je contact opnemen met de DELTA klantenservice. Je kunt dit doen via drie verschillende manieren. Ten eerste kun je bellen met het telefoonnummer 0118 22 55 00. Ook kun je mailen met info@deltaenergie.nl. Tot slot kun chatten door jouw vraag te stellen via de Whatsapp van DELTA Energie.

Mijn DELTA Energie

Wanneer je al klant bent bij DELTA Energie, kun je een account aanmaken voor Mijn Delta. Zodra je dit hebt gedaan, kun je inloggen om je huidige verbruik in te kunnen zien, facturen te bekijken of op wijzigingen aan te brengen in je abonnement. Dit kan handig zijn, omdat zo alle informatie op één plaats te vinden is.

Klachten, complimenten of tips voor DELTA Energie

Ben jij al klant bij DELTA Energie? Dan horen we graag jouw ervaringen met de service van deze leverancier. Of het nu positief, negatief of iets daartussenin is, alle beoordelingen zijn welkom. Je helpt er andere huishoudens mee om een gedegen keuze te maken in hun zoektocht naar de energieleverancier die het beste bij hen past.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

We gebruiken affiliate links. Als je klikt en iets koopt, kunnen we een commissie krijgen zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je steun!