connectify hotspot ervaringen en reviews van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Connectify Hotspot

Het is belangrijk om over een goede internetverbinding te beschikken waarmee je op elk moment je werk e-mails kunt beantwoorden en berichten van vrienden en kennissen kunt lezen. Naast het juiste contract dat bij je wensen past kun je een aantal tools gebruiken om het meeste uit je internet te halen. Zo kun je onder meer je PC als Wi-Fi hotspot instellen met de software van Connectify. Wat de Connectify Hotspot precies voor je kan betekenen lees je in de volgende alinea's, de recensies over de aangeboden diensten en service vind je terug in de reviews van consumenten op onze website.

Over Connectify Hotspot

Connectify Inc. is gevestigd in de Amerikaanse stad Philadelphia en levert apps en software om netwerkverbindingen optimaal te kunnen gebruiken. Via de site kun je alle programma's die er aangeboden worden bestellen en downloaden. Mocht je problemen ervaren tijdens dit proces dan kun je de eigen kennisbank van het bedrijf raadplegen of schriftelijk contact op nemen met de klantenservice.

De producten en diensten van Connectify Hotspot

De Connectify Hotspot van deze aanbieder is verkrijgbaar in drie verschillende versies. Vanzelfsprekend is de duurste variant de meest uitgebreide maar zelfs met de twee goedkopere versies kun je als consument al goed uit de voeten om je PC om te toveren in een Wi-Fi Hotspot én om je Wi-Fi bereik te vergroten. Op de site staat exact beschreven welke afzonderlijke functies de Connectify Hotspot PRO, Hotspot MAX en Hotspot MAX 3X te bieden hebben. Bovendien kun je de de publicaties van het bedrijf op sociale media bekijken om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Hoe kun je bij Connectify Hotspot betalen?

Om direct na aankoop van de Connectify Hotspot gebruik te kunnen maken biedt het bedrijf meerdere veilige betaalmethodes om af te rekenen. Zo kun je onder meer gebruik maken van de mogelijkheid om te betalen met PayPal of iDEAL. Ook betalen met een creditcard behoort hier tot de mogelijkheden. Wil je weten welke ervaringen andere klanten hebben met het betalen van hun bestelling? Lees dan hun Connectify Hotspot reviews op onze website.

Wat kun je doen als je niet tevreden bent met Connectify Hotspot?

Als je de Connectify Hotspot aangeschaft hebt en de software doet niet datgene waarvoor het bedoeld is dan kun je via de support afdeling een aanvraag indienen om je geld retour te krijgen. Let er wel op dat je 30 dagen de tijd hebt vanaf het moment van aankoop.

Reviews en commentaren over Connectify Hotspot

Uit ervaring weten wij dat consumenten die producten zoals Connectify Hotspot nog niet kennen graag vooraf meer willen weten. Daarom bieden wij iedereen die daar behoefte aan heeft reviews over dit product en het bedrijf dat het verkoopt. Daarom zijn we altijd op zoek naar bestaande klanten van Connectify Hotspot die wij de mogelijkheid bieden om hun recensie op onze website te plaatsen. Als jij dus al klant bent van deze onderneming dan ben jij dus ook van harte welkom om je Connectify Hotspot review bij ons achter te laten. Aan de hand van jouw beoordeling kunnen nieuwe klanten zich een beter beeld vormen van de kwaliteit van de producten die er verkocht worden en de service die er door deze onderneming geleverd wordt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review

Anderen bekeken ook