Budget Alles-in-1 | Budget Thuis

Alle reviews

Budget Alles-in-1 | Budget Thuis

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Budget Alles-in-1 | Budget Thuis

Stelt u zich eens voor dat u niet meer met energie- en telecommunicatie zult kunnen leven? Hoe zal dat zijn? Heeft het misschien al eens een keertje zonder telefoon moeten doen? Energie, internet en bellen zijn aspecten, die onmisbaar zijn anno 2021. Bent u nu misschien op zoek naar een provider of wilt u overstappen naar een systeem welke meer energie besparend is? Op de pagina van ReviewsBird vindt u in de reviews de ervaringen en beoordelingen, die gebruikers of bezoekers hebben geplaatst over energie en telecom providers.

Over Budget Alles-in-1 | Budget Thuis
Budget Energie is een onderdeel van NutsServices BV. Ze bieden Budget Energie, Budget Mobiel en Budget Alles-in-1,welke omvat internet, televisie en bellen via het KPN-netwerk. Budget Mobiel is toegevoegd aan hun online-assortiment. Dit, met als doel om de klanten tegemoet te komen, zodat zij op één adres alles, met betrekking tot energie- en telecomdiensten, met één bezoek kunnen betrekken. Daarom de naam Budget Thuis. Duidt erop aan dat zowel energie- als telecomdiensten onder één dakte vinden zijn. Met acties op hun verkoopartikelen wordt de klant goedkoop en voordelige pakketten aangeboden. Er zijn acties, zoals maandelijks opzegbare Sim-only abonnementen (ook via het betrouwbare netwerk van KPN) en lage tarieven bij het combineren van de aangeboden producten door Budget Alles-in-1 | Budget Thuis. Ruim één miljoen mensen krijgt groene stroom en gas van Budget Energie.  

Producten en diensten van Budget Alles-in-1 | Budget Thuis
Het eerste aangeboden product door Budget Alles-in-1 | Budget Thuis is energie met als onderdelen internet, TV, vast bellen en sim-only. Het tweede product Alles in 1 omvat ‘Stel je pakket samen’, internet, TV, vast bellen en overstappen. Het derde product is mobiel met als onderdelen ‘kies je abonnement’, sim-only, buitenland, overstappen en bewindvoerders. Zelf het Alles-in-1-pakket ‘installeren’ is mogelijk met de eenvoudige installatiehandleiding, die wordt meegegeven bij aankoop van het pakket. Bij een glasvezelaansluiting is de installatie door een installateur verplicht. Een dienstverlening die ook gratis wordt aangeboden. Bij de ADSL-aansluiting mag de klant ervoor kiezen of hij de installatie zelf ter hand neemt of deze overlaat aan een installateur. Al de aangeboden diensten worden aangemerkt als te zijn de stille krachten achter families, gezinnen en huishoudens.

Complimenten, klachten en tips voor Budget Alles-in-1 | Budget Thuis
WiFi-check en de installatie is altijd gratis bij Budget Alles-in-1 | Budget Thuis. Eventuele extra kosten, die tijdens de installatie zijn gemaakt, worden daar en op dat moment afgerekend, via pin, bij de installateur. De Autoriteit Consument & Markt (ACM) ziet erop toe dat bedrijven eerlijk concurreren en beschermt consumentenbelangen. Klachten kunnen worden gemeld met de contactformulieren die zijn geplaatst op hun website.

Budget Alles-in-1 | Budget Thuis zegt te zorgen dat het werkt en dat de klant geen omkijken naar heeft. Wat is uw ervaring met hun? Wordt er netjes gewerkt bij de installatie? Zijn ze direct te bereiken bij storingen? Ontvangt u duidelijk advies? Graag verneemt ReviewsBird het van u.  

Wilt u meer weten over de pakketten dienstverlening van Budget Alles-in-1 | Budget Thuis? Met haar overzicht aan reviews wordt u bij ReviewsBird heel veel op weg geholpen. Neem maar eens een kijkje.