Zoo Adventure

Alle reviews

Zoo Adventure

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Zoo Adventure

ZOO Adventure is geen dierentuin, maar een schoenenwinkel. Om specifiek te zijn: zij verkopen outdoor laarzen voor vrouwen. En dan niet zomaar outdoor laarzen, het gaat hier om trendy outdoor laarzen. Met een kleurtje en leuk design maar wel comfortabel. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over ZOO Adventure lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken, dit zodat u altijd en op elk moment weet waar u nou precies aan toe bent. 

Over ZOO Adventure
ZOO Adventure begon in 1977 als ZOO Classics in Italië. In de jaren 70 was Italië al een land met een voorliefde voor schoenen en tassen waar zij kundig een hoogwaardige uitstraling en klasse aan wisten te geven. Op de ongeplaveide stenen was het aan het merk ZOO om innovatief streetwear neer te zetten bezegeld met een italiaans vleugje. ZOO ging voor comfort, casual en kleur. Het bijbehorende casual imago aangezet op Italiaanse bodem werd in de jaren tachtig overgebracht naar Nederland. De nuchtere bewoners van Nederland ontvingen het imago van ZOO goed. Rijke canvas gympen met kleurrijke printen beleefde een glorieuze periode en een blijvend jeugdsentiment voor velen in Europa was geslagen.

Producten en Diensten van ZOO Adventure
ZOO Adventure is dus een onderdeel van het moederbedrijf ZOO. ZOO Adventure staat voor outdoor producten, ze verkopen voornamelijk outdoor laarzen voor dames maar zijn sinds kort ook begonnen met outdoor laarzen voor heren. De laarzen zijn niet enkel functioneel, makkelijk aan en uit te trekken en comfortabel maar ze zijn ook nog een beetje toonbaar onder iedere outfit. Allemaal afgeleid uit de basis van ZOO: comfort, casual en kleur. De jarenlange ervaring van het merk kwam goed van pas met het ontwerpen van de laarzen, naast een leuk design werd er namelijk ook extra aandacht gegeven aan het functionele aspect. 

ZOO Adventure biedt dus waterdicht leder schoeisel (voornamelijk laarzen) van hoge kwaliteit met een eigen kleurrijk Nederlands karakter. Zo biedt ZOO Adventure iedereen die van het buitenleven houdt, de gelegenheid om haar avonturen universeel te delen met gelijkgezinden. Hun slogan is: "ZOO Adventure, footwear that shakes off whatever nature throws at it!". De laarzen worden gemaakt van Nubuck lederen huiden en een (gepatenteerd)  Acquastop membraan waardoor u voeten daadwerkelijk warm en droog blijven als u gaat wandelen in de natuur. 

Aanbevelingen, klachten en tips over ZOO Adventure
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over ZOO Adventure? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over ZOO Adventure op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over ZOO Adventure vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over ZOO Adventure of laat uw eigen ervaring door middel van een review over ZOO Adventure nu achter.