Yourmacstore

Alle reviews

Yourmacstore

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Yourmacstore

Als je een Apple product wil aanschaffen dan kan dat op meerdere plekken. We willen graag weten of je wel eens iets hebt gekocht bij YourMacStore en wat jouw ervaring is met deze winkel. Het delen van jouw ervaring kan ervoor zorgen dat de twijfels van anderen weg worden genomen en een keuze makkelijker wordt gemaakt. 

YourMacStore is een online webwinkel die expert is op het gebied van Apple producten. Je kunt bij deze winkel dan ook alleen terecht voor de aanschaf van producten van Apple

We zijn benieuwd of je vind dat de medewerkers van YourMacStore ook daadwerkelijk de beste experts zijn op het gebied van Apple producten. Wat is jouw ervaring en hoe heb je de service ervaren. Jouw objectieve mening kan nuttig zijn voor mensen die erover denken om een Apple product te kopen bij YourMacStore.

Over YourMacStore
YourMacStore is een Utrechts bedrijf dat is opgericht door Jorg en Bram. Samen met zes andere medewerkers runnen ze het bedrijf. Deze winkel wil zich onderscheiden van anderen door het bieden van een goede service en voorwaarden.

Zo staat het goed geïnformeerde specialistische team altijd klaar om klanten te voorzien van informatie en advies. Ze zijn vijf dagen per week open om hun klanten bij te staan. Dit kan gaan om het helpen bij het maken van een keuze. Maar het kan ook gaan om technische ondersteuning als je er zelf even niet uit komt. Mocht je niet tevreden zijn dan zal de klantenservice zijn best doen om samen met de klant tot een oplossing te komen. 

De YourMacStore heeft een groot assortiment aan apparaten en accessoires die ze zelf op voorraad hebben. Je hoeft dus niet te wachten voordat een product geleverd wordt uit het buitenland of een ander magazijn. Dit betekent dat je over het algemeen je product al de volgende dag in huis hebt. Ze zorgen dat je pakket goed en stevig verpakt wordt en te volgens is via Track & trace van PostNL.

Producten en diensten van YourMacStore
YourMacStore heeft een groot assortiment aan de nieuwste modellen en accessoires Apple producten. Je kunt alle producten makkelijk vinden en bestellen op de website. Of je nu een iPad, iPhone, Apple Watch of iMac wil, je kunt ze hier aanschaffen.

Mocht je niet de middelen hebben om een nieuw Apple product te kopen dan kun je bij YourMacStore kiezen voor refurbished Apple producten. Dit zijn tweedehands producten die compleet gereviseerd en bijgewerkt zijn. Je kunt hier refurbished iPhones, MacBooks en horloges kopen.

Je kunt betalen met de gebruikelijke betaalmethodes zoals iDeal, creditcard, bankoverschrijving, cadeaubonnen en achteraf met Klarna. Voor de meeste producten geld dat de verzendkosten gratis zijn. Zoals bij alle andere Nederlandse webwinkels heb je het recht om binnen 14 dagen je product zonder opgaven van reden te retourneren. 

Ervaringen, klachten en tips over YourMacStore
We horen graag wat jouw ervaring is met YourMacStore en of je anderen aanraad om hier ook hun Apple producten te kopen. We willen graag weten of je product snel werd geleverd en of je alles in goede orde hebt ontvangen.