WoodWatch

Alle reviews

WoodWatch

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

WoodWatch

WoodWatch bestaat sinds de zomer van het jaar 2013. Drie ambitieuze en oude vrienden begonnen toen met WoodWatch, oorspronkelijk als een bijproject. Zij waren overtuigd dat duurzame producten en materialen de potentie hebben om de perceptie van mensen te veranderen. Het was het eerste houten horloge merk in de Benelux. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over WoodWatch lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips door middel van een review achterlaten. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken, dit zodat u en andere mensen altijd weten waar ze aan toe zijn. 

Over WoodWatch
WoodWatch werd dus in 2013 opgericht in Groningen. Het bedrijf werd opgericht door drie vrienden: Daniël Salimian, Kevin van der Veer en Jeroen Westerbeek. Daniël en Kevin kenden elkaar al sinds de middelbare school en waren ook huisgenoten, zij wilden graag samen een bedrijf beginnen en zagen dat houten zonnebrillen ineens heel populair werden. Daarom leek het hun tof om houten horloges te gaan verkopen. Met deze handgemaakte houten horloges haalde WoodWatch de top tien van snelst groeiende Nederlandse webwinkels. De oprichters sleepten ook nog een nominatie binnen voor de Sprout Top 25 under 25, dit is een lijst voor succesvolle Nederlandse ondernmers die jongen zijn dan 25 jaar. 

Producten en Diensten van WoodWatch
De naam zegt het eigenlijk al, WoodWatch betekent "houten horloge". Zij verkopen dan ook houten horloges. Wat ooit een nachtproject voor drie vrienden was in nu een dagelijkse bezigheid voor een heel team dat vanuit zowel Rotterdam als Groningen opereert. Waar het bedrijf ooit alleen in Nederland te koop was zijn hun horloges (en inmiddels ook andere houten accessoires) overal ter wereld en in winkels verkrijgbaar. 

Maar wat bieden ze dan nog meer voor accessoires aan en zit hier misschien ook wat voor u tussen? Waarschijnlijk wel! Het bedrijf heeft een dames en een heren collectie. Voor beide zijn er diverse houten horloges verkrijgbaar, maar naast horloges verkoopt het bedrijf inmiddels ook andere (houten) accessoires zoals zonnebrillen, armbanden, telefoonhoesjes, geschenk doosjes en zelfs blueblockers. Dit zijn brillen die u kunt dragen om het blauwe licht van telefoon of computer schermen te verlichten voor uw ogen. Voor heren heeft het bedrijf ook een "Special Edition" horloges collectie, alles uit deze collectie is gelimiteerd verkrijgbaar en u weet dan dus echt zeker dat u wat unieks om u pols heeft hangen wat (bijna) niemand anders heeft. 

Aanbevelingen, klachten en tips over WoodWatch
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over WoodWatch? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over WoodWatch op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over WoodWatch vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over WoodWatch of laat uw eigen ervaring door middel van een review over WoodWatch nu achter.