Wolkyshop

Alle reviews

Wolkyshop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Wolkyshop

Schoenen kopen? Voor veel mensen (en zeker voor veel vrouwen!) is schoenen kopen te vergelijken met het uitzoeken van een gebakje. Sommigen onder ons kunnen nooit genoeg schoenen hebben. Maar voor anderen is het een ware nachtmerrie. Niet iedereen past de confectiematen die normaal gevonden worden. Schoenen moeten natuurlijk mooi zijn, maar ook comfortabel om te dragen! Bij Wolkyshop kun je terecht wanneer je afwijkende voeten hebt, of gewoon wat meer comfort eisen hebt aan de schoenen die je wil dragen. Heb jij ook 2 verschillende voeten, extra gespierde kuiten of misschien een hoge wreef? Dan is Wolkyshop misschien iets voor jou! Hier vind je wat algemene achtergrond informatie over het bedrijf, hun producten en diensten, en natuurlijk, de beoordelingen en reviews van anderen over Wolkyshop, want daar gaat het bij ReviewsBird.nl  tenslotte om! 

Over Wolkyshop
Het familiebedrijf Wolky BV heeft een veelbewogen geschiedenis. De broers Kees en Jan Diks werkten van jongs af aan in de schoenenzaak van Opa Diks. Met zijn drieën wisten zij het bedrijf uit te breiden tot 6 winkels, genaamd Diks Modeschoenen. In de schoenenwinkels  In de schoenenwinkels werd de nadruk al snel gelegd op het leveren van goed passende schoenen voor mensen met voeten die iets meer aandacht nodig hebben dan de standaard voet. In 1995 werd de eerste Wolkyshop geopend in het centrum van Utrecht. De Wolkyshop  schoen ontwerpen vallen regelmatig in de prijzen en binnen enkele jaren opent Wolkyshop twee nieuwe distributiecentra; één in Duitsland en één in Amerika. Het bedrijf wordt steeds bekender bij het grote publiek en worden er ook Wolkyshops in Engeland en Duitsland geopend. In 2020 opent Wolkyshop haar nieuwe website, en vernieuwd haar imago, waardoor deze helemaal in de tijd van nu past.

Producten en Diensten van Wolkyshop
Zoals al eerder gezegd heeft de schoenenzaak Wolkyshop zich gespecialiseerd in het maken van schoenen voor voeten die een beetje meer zorg nodig hebben dan de gemiddelde standaardvoet. Ze maken bijvoorbeeld schoenen voor mensen met extra brede voeten, extra warme voering voor mensen met koude voeten, schoenen voor mensen met ongelijke voeten, op maat gemaakte laarzen en waterdichte schoenen. Op de website kun je aangeven naar welke soort schoenen je op zoek bent; enkellaarsjes, wandelschoenen, sneakers, cowboy laarzen, klompen, slippers en ga zo maar door. Uiteraard is er ook een speciale rubriek voor mensen die behoefte hebben aan extra brede schoenen, halve of verschillende maten of bijvoorbeeld laarzen op maat. Er zijn meer dan 12 winkels op verschillende plaatsen verspreid door heel Nederland, een winkel in Duitsland en eentje in Engeland. Je kunt je schoenen natuurlijk ook via de internetsite bestellen en thuis laten bezorgen. Zowel bezorging en retournering zijn gratis, mits je voldoet aan de voorwaarden zoals deze duidelijk beschreven staan op de website. 

Complimenten, Klachten en Tips over Wolkyshop
Heb jij ook wel eens wat gekocht in een van de winkels in Wolkyshop? Of op maat gemaakte laarzen via het internet besteld?  Wij zijn zeer benieuwd naar jouw ervaringen! Laat daarom hier je eigen review achter zodat anderen iets meer te weten kunnen komen over de schoenen van Wolkyshop en de service van dit bedrijf! Alleen met jouw hulp kunnen wij van onze site ReviewsBird een succesvol portaal maken waarin allerlei bedrijven op een eerlijke manier beoordeeld worden.