Witgoedhuis.nl

Alle reviews

Witgoedhuis.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Witgoedhuis.nl

Het is zo fijn om schone kleren uit de was te halen, dat moment dat u kleren weer zo lekker ruiken! Het is makkelijk tegenwoordig om uw kleren te wassen met een wasmachine, maar dat is niet altijd zo geweest. Nog steeds is helaas niet iedereen voorzien van een wasmachine en wassen mensen nog steeds hun kleren met de hand.

In 1797 ontstaat het eerste ‘wasmachine’ het schrob bord, maar bijna 50 jaar later kwam James King met een echte wasmachine met een trommel. Alleen was nog niet alles volledig geautomatiseerd, omdat u nog wel met de hand moest aandrijven. 

Heeft u al een goede wasmachine? Of zoekt u misschien een andere huishoudelijke apparaat om uw leven wat makkelijker te maken? Daarom is het belangrijk om reviews te lezen over websites die huishoudelijke apparaten leveren.
 
Over Witgoedhuis
Witgoedhuis levert al jaren kwalitatieve huishoudelijke apparaten voor de consument. Zij zijn onderdeel van H.O. de Wilde B.V / te Beesd. Witgoedhuis is al sinds 1996 bezig met het leveren van huishoudelijke apparaten. Kijk ook hier voor nog meer reviews over verschillende webshops.

Zij hebben tegenwoordig een speciaalzaak op het internet en u bepaalt wanneer het artikel bij u geleverd wordt. Zij proberen goede service en scherpe prijzen te combineren, want dat wordt volgens hen ook verwacht van een witgoedspeciaalzaak.    
 
U kunt ook de winkel in Beesd bezoeken en de producten met u eigen ogen bekijken, als u dat liever heeft. Zij nemen ook uw oude apparatuur gelijk mee als u dat wenst en zo heeft u geen last meer van een oud product.

Producten en diensten Witgoedhuis
Witgoedhuis biedt u huishoudelijke apparaten aan voor een scherpe prijs. Zij bieden vooral de topmerken aan zoals Bosch, Whirlpool, Siemens, AEG, Miele, Indesit en Samsung. De meeste producten zijn op voorraad en direct leverbaar!

U vindt op de website bijvoorbeeld wasmachines, wasdrogers, afzuigkappen, fornuizen, koelkasten, koffiemachines, kookplaten, magnetrons en nog veel meer huishoudelijke apparaten. U heeft op alle apparaten 2 jaar garantie en hoeft u niet druk te maken om een apparaat dat het niet doet! 

U kunt storingen ook makkelijk melden via de fabrieksservice of een erkend monteur en op de website staat hoe dit verder kunt oplossen. U kunt ook bellen voor advies als u er niet uitkomt en een specialist zal u verder helpen. U kunt uw artikel zowel afhalen als laten bezorgen, let op dat bij het bezorgen meestal tot de eerste drempel wordt bedoeld!

Complimenten, klachten of tips voor Witgoedhuis
Als u recent een nieuwe wasmachine heeft gekocht? dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe stofzuiger besteld? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Witgoedhuis willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Witgoedhuis.