Welhof

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Welhof

Iedereen houdt wel naar een fijn witgoed product, helaas kunnen deze al snel prijzig worden. Misschien dat een refurbished product dan wel iets geschikt is. Wellicht dat je dan al eens gehoord hebt van Welhof. Een Nederlands bedrijf gespecialiseerd op het gebied van outlet witgoed. Naast de webshop zou je ze ook kunnen bezoeken in Zwanenburg, waar hun showroom is.

Maar voordat je beslist om nieuw witgoed of andere producten bij het bedrijf aan te schaffen moet je wel zeker weten dat dit het waard is. Hoe zit het met de verzendtijden, klantenservice en wat kan je eigenlijk verwachten van de klantvriendelijkheid? Of potentieel wel het belangrijkst wat voor kwaliteit valt er te verwachten en wat voor ervaringen doen andere consumenten eigenlijk met ze op? Om op dit soort vragen een antwoord te krijgen kan je op onze reviewsite terecht voor reviews en beoordelingen.

Wat is Welhof?

Welhof is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd op het gebied van witgoed, maar tevens kan je ook andere producten bij ze vinden. Waarom zou je veel geld uitgeven aan witgoed, als je ook refurbished producten voor een appel en een ei kunt krijgen? Bij het bedrijf kan je terecht voor b-keus en refurbished producten.

DeWitgoedToppernl, voorheen ook specialist op gebied van witgoed producten, zoals de naam al doet verklappen, maakt sinds 1-6-2021 ook onderdeel uit van Welhof. Naast de online webshop hebben ze ook een showroom in Zwanenburg, op de grens van Amsterdam.

Producten en diensten Welhof.nl


Eenmaal aangekomen op de webshop van Welhof bevinden diverse categorieën aan producten. Enkele voorbeelden zijn uiteraard witgoed, maar ook: huishouden, keuken, beeld & geluid, computers & tablets en telefonie. Als je geïnteresseerd bent in een van deze type producten kan je zelf je zoektocht specificeren door bepaalde factoren als de prijs, merk, energieklasse en conditie aan te passen.

Welhof levertijd en retour

Bezorgingen van grote producten als, televisies, fietsen, wasmachines, drogers, etc. worden gratis bezorgd. Je moet zelf je bestelde product(en) goed bij aflevering controleren op eventuele beschadigingen. Bezorgkosten van kleine artikelen staan normaal gesproken bij de producten vermeld. Als je zelf je product wilt afhalen is dat mogelijk, meer informatie daarover staat immers op de website vermeld. Extra informatie over bezorgen, afhalen en verzendtijden kan je op hun website vinden.

Welhof contact en klantenservice

Als je nog vragen of klachten voor Welhof hebt, zou je een van de volgende contactmethodes in acht kunnen nemen, om contact op te nemen. Het online invulformulier op hun website. Via Facebook een bericht sturen. Welhof’s klantenservice is bereikbaar van ma t/m zaterdag 10:00 uur tot 18:00 uur.

Ervaringen en Welhof reviews

Als je al ooit ervaring hebt opgedaan met Welhof ben je welkom om een review over ze achter te laten. Niet alleen vinden wij dat het belangrijk is dat jij je mening - of deze nou positief of negatief is - moet kunnen achter laten. We vinden ook dat op deze manier andere consumenten een beter beeld krijgen, over wat er daadwerkelijk van het bedrijf kan worden verwacht. Meer leren over Welhof en andere bedrijven? Lees dan bij ons reviews en beoordelingen.

Ben jij gek van fietsen maar weet je niet goed bij welk bedrijf je je spullen moet kopen? Bekijk onze pagina met Bikeinn reviews om erachter te komen wat andere mensen vinden van hun producten en service. Het lezen van beoordelingen, meningen en klachten over meerdere winkels kan jou enorm op weg helpen in de zoektocht tot de juiste winkel om jouw spullen te kopen. Als je zelf ervaring hebt met een winkel die deze spullen verkoopt kan je ook je eigen mening delen om zo andere mensen op weg te helpen!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review