WaveInn

Alle reviews

WaveInn

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

WaveInn

Visserij is al zeer oud en het oudste bewijs dat gevonden is dateert ongeveer zo een 400.000 jaar geleden. Men was al snel bezig met het verzamelen van organismen uit het water, om zo aan zijn voedsel te komen. Voorwerpen die vooral werden gebruikt zijn bijvoorbeeld harpoenen, visspeer, hengel, drietand, drijfnet en sleepnet. 

Vissen werd vooral met boten gedaan en er zijn zelfs aanwijzingen dat al sinds 42.000 jaar geleden wordt gevist met behulp van boten. Voor het vissen gebruikt men verschillende uitrusting om er zeker van te zijn dat ze niks tekort komen, eenmaal op het water. Tegenwoordig wordt er nog steeds op deze manier gevist met gebruik van boten en visnetten.

Zoekt u de juiste uitrusting voordat u op het water gaat? Maak niet uit wat voor reden, als u op het water gaat heeft u de juiste kleding nodig. Daarom is het belangrijk om reviews te lezen, zo weet u zeker dat u kwaliteit koopt!
 
Over Waveinn
Waveinn is onderdeel van Tradeinn dat wel 17 gespecialiseerde winkels heeft in verschillende sporten. Waveinn is één van deze winkels en biedt producten aan die specifiek voor het vangen van vissen zijn bedoeld. Kijk hier voor verschillende reviews over andere webshops

Tradeinn bestaat sinds 2009 en sindsdien zijn zij specifiek gericht op het verkopen van sport kleding en accessoires. Zij verkopen meer dan 1500 topmerken en hebben meer dan 1.100.000 producten in het assortiment.  
 
Waveinn beweert het belangrijk te vinden om u beter te maken als visser! Zij verkopen alles in hun assortiment om u te voorzien van de beste uitrusting op het gebied van visserij. Ook verkopen zij boot accessoires, boot elektronica en dergelijke zodat u zich geen zorgen hoeft te maken op het water!

Producten en diensten Waveinn
Met meer dan 1.300.000 klanten die vertrouwen hebben in Waveinn zijn zij een marktleider op het gebied van vissen en boten. Zij verkopen topmerken zoals Shimano, Musto, Daiwa, Helly hansen, Gill, Lowrance en nog veel meer.

Op de webshop vindt u bijvoorbeeld Elektronica, heren kleding, hengels, spoelen, lokaas en superkoopjes! Onder de artikelen vindt u bijvoorbeeld verschillende dingen zoals draagbare GPS, wetsuits, verschillende hengels, handdoeken, gezichtsmaskers, zwemkleding en nog veel meer.

U vindt bijvoorbeeld onder het categorie spoelen meer dan 500 verschillende spoelen voor alle hengels. Het meest voorkomende merken zijn Shimano, Daiwa en Lineaeffe. U kunt op 10 verschillende manieren betalen op de website en u heeft een bedenktijd van 30 dagen als u niet tevreden bent met het product!

Complimenten, klachten of tips voor Waveinn
Als u recent toevallig visuitrusting heeft gekocht!, dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe hengel gekocht? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Waveinn willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Waveinn.