Waschbaer

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Waschbaer

Ecologisch en duurzaam leven, dat is vandaag de dag wellicht belangrijker dan ooit. We zien dit niet alleen in levensstijlen terug, ook producten zijn vandaag de dag onderhevig aan diverse veranderingen. Dat hebben ze bij Waschbär - wat Duits is voor Wasbeer - begrijpen ze dit: ‘’bescherm wat je liefhebt’’. Tijdens je zoektocht naar allerlei producten ben je wellicht wel eens bij ze terecht gekomen.

Alleen wat kan je eigenlijk allemaal verwachten van Waschbär? Wat voor ervaringen doen andere consumenten eigenlijk op bij het bedrijf? Om juist precies over dat laatste kennis rijker te worden, kan je op ons review platform, reviews en beoordelingen vinden.

Over Waschbär

Waschbär is een Eco-shop, waarbij een positieve verandering op ecologisch gebied, naast het leveren van mooie producten, centraal staat. Hiermee zijn ze dan ook al sinds 1987 mee bezig. Vandaag de dag hebben ze een assortiment bestaande uit zo’n 7.000+ producten. Die naar eigen zeggen op strenge ecologische en sociale criteria, zijn getest. Het is dan ook een van de doelen van het bedrijf om mee te dragen aan een leven in harmonie met mens en natuur. Het bedrijf behoort tot de Triaz Group en is sinds 2017 een Purpose onderneming. Het bedrijf biedt ook inspiratie aan (gratis), in de vorm van artikelen, ecologie staat ook hier vaak centraal. Lees bijvoorbeeld over plastic alternatieven en Urban Gardening.

Producten en diensten Waschbär

Het assortiment van Waschbär bestaat uit diverse categorieën aan producten. Hierbij moet je naast producten voor mannen, vrouwen en kinderen, ook denken aan: huishoudelijke artikelen, mooi & gezond, wonen en tuin producten. Deze producten gaan dan ook van sneakers tot tuingereedschap. Categorieën zijn onderverdeeld in subcategorieën, bij intresse in een van deze soorten producten kan je jouw zoektocht specificeren op kenmerken als: kleuren, merk, maat en prijs.

Weet je niet zeker wat de goede maat is dan hebben ze een pagina gericht specifiek voor maattabellen. Verzendkosten zijn normaal gesproken € 5,95, bestelling worden zolang ze in voorraad zijn in zo’n ca. 10 dagen geleverd. Retourneren is mogelijk zolang dit binnen 14 dagen na ontvangst gebeurd.

Contact

Heb je nog vragen voor Waschbär, of een andere reden om contact op te nemen? Gebruik daar dan een van deze manieren voor. Bellen naar: 030 7740296. Contact per fax: 030 7740297. Het volgende adres als postadres: Waschbär GmbH Waschbär Eco-shop Postbus 303 3440 AH Woerden. Dit adres als vestingadres: Waschbär GmbH Wöhlerstraße 4 79108 Freiburg im Breisgau Duitsland. Ook kan je het contact formulier op hun website gebruiken. Daarnaast zijn ze te vinden op YouTube, Pinterest, Facebook en Instagram.

Reviews en beoordelingen Waschbär

Heb je al ooit een bestelling bij Waschbär geplaatst? Twijfel dan niet en laat een review achter, of deze nou positief of negatief is. Wij vinden namelijk dat jij een outlet nodig hebt voor je mening, vandaar dat dit bij ons kan. Immers help je er ook andere consumenten mee, door ze een beter beeld te geven over hoe Waschbär wordt ervaren in de werkelijkheid. Wil je meer leren over Waschbär en andere gelijksoortige bedrijven? Lees dan de reviews en beoordelingen op ons platform.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review