Wants&Needs

Alle reviews

Wants&Needs

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Wants&Needs

Musthaves for living zorgt voor de nodige opleving in uw woning. Het geeft uw interieur net het extra tintje fleur dat het nodig heeft. Het beschikken over het online winkel concept vergemakkelijkt het winkelen en bespaart de klant die ellende van een lange dag aan rondstruinen op de winkelboulevard. Wat is dan niet makkelijker dan van uit het comfort van uw ligbank of bed, met een paar klikken op de knop, deze musthaves for living in huis te halen?  Waar bestelt u niet alleen de stoere, sfeervolle, betaalbare en unieke producten uit een uitgebreide collectie, terwijl u ook terecht bent voor betrouwbare service en veilig betalen? Met de reviews hier op ReviewsBird.nl zult u al een heel eind op weg geholpen zijn! De beoordelingen, die klanten hebben bij hun bezoek aan de webwinkel en de dienstverlening, worden hier geordend vastgelegd.  

Over Wants&Needs
Tessa Selten is de motor achter Wants&Needs. Met ruime bagage aan ervaring op het gebied van interieur enwoonstijlen, ging zij haar passie voor interieur en lifestyle achterna. Ze startte de webwinkel met een uitgebreid assortimentaan musthaves, gekarakteriseerd door snel wisselende en trendy collectie voor betaalbare prijzen. Ze biedt artikelen, zoals meubels en woonaccessoires van toonaangevende merken in de interieurwereld. Sinds augustus 2017 beschikt Wants&Needs over een fysieke woonwinkel, welke is gelegen aan de Industrieweg 66A 5422 VK Gemert. Naast hun aanbieding woonstijlen werkt het team ookaan milieubewustwording door onder meer gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal.

Producten en diensten van Wants&Needs
Wants&Needs stelt zich ten dienste voor het upgraden van woningen. Klanten kunnen in zowel de Wants&Needs woonwinkel als online terecht voor musthaves, woonaccessoires, producten voor de tuininrichting, artikelen voor de kinderen, verlichtingsapparatuur, vloerkleden, het Bed&Bath assortiment en alles over koken en tafelen. Het assortiment Wants&Needs Furniture bevat artikelen van onder meer de merken Madam Stoltz en Nordal. Allen producten vervaardigd van uiteenlopend combinatie aan materialen, zoals hout, polyester, velvet, bamboe, glas, PU-leder, aardewerk, aluminium en fluweel. Bijdragend aan de milieubewustwording wordt in samenwerking met Tree-nation bij elke bestelling boven de 50 euro door de klant, een boom geplant. Bovendien werkt Wants&Needs alleen samen met merken, die alle benodigde keurmerken op zak hebben.

Complimenten, klachten en tips voor Wants&Needs
Wants&Needs biedt gratis snelle bezorging van haar producten. Indien niet dezelfde dag, wordt deze de volgende dag afgeleverd. Betalenkan via iDeal, Visa, Mastercard, PayPal, Bancontact/Mister Cash, AfterPay en de Wants&Needs Giftcard. Met de 1 jaar geldende giftcard is betalen mogelijk op www.wantsandneeds.nl of in de Wants&Needs woonwinkel. Voor klachten kan men terecht op service@wantsandneeds.nl of bellen naar +31(0) 85 08 62 883. Ruilen of terugsturen mag binnen 14 dagen na aankoop. De klanten mogen bij Wants&Needs gebruikmaken van hun herroepingsrecht.

Het streven van Wants&Needs is om klanten het interieur aan te bieden welke nét dat beetje extra aandacht krijgt, om van een huis een thuis te maken. Hebt u dat als klant mogen ervaren bij uw aankoop bij hun bedrijf? Was het verkregen advies helder genoeg? Wat is uw mening over hun klantenservice? ReviewsBird.nl ziet graag uw ervaring tegemoet.

Nog niet bekend met het productassortiment en de dienstverlening van Wants&Needs? Hier op ReviewsBird hebben wij alle ervaringen overzichtelijk in onze reviews vastgesteld voor een weldoordacht besluit.