Viata

Alle reviews

Viata

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Viata

Als je liever je geneesmiddelen en medische hulpmiddelen online bestelt dan kan dat onder andere bij Viata. We zijn benieuwd wat je ervaring is met deze online apotheek. Je objectieve ervaring is heel nuttig voor anderen. 

Viata is een online apotheek waar je alle producten kunt bestellen die je ook bij een gewone apotheek kunt kopen. Het is een officiële apotheek en kan je daarom ook van advies voorzien.

Laat ons weten of je ervaring met Viata positief of negatief is. Ben je na jouw ervaring nogmaals van plan om iets aan te schaffen bij deze apotheek? We zijn hier benieuwd naar want het zegt heel veel over de service en kwaliteit van het bedrijf. 

Over Viata
Viata is een online apotheek die opereert vanuit België. Het is een officiële apotheek die geleid wordt door apotheker Kristien Vanmeer. De apotheek is aangesloten bij het Federaal Agentschap voor de Geneesmiddelen. Die zien er samen met Kristien op toe dat alle wettelijke aspecten strikt worden nageleefd.

Bij Viata staat een team van apothekersassistenten klaar om klanten persoonlijk advies te geven . Ze houden zichzelf continu op de hoogte van nieuwe richtlijnen en medicijnen. Ze zijn zich ervan bewust dat de gezondheidszorg nooit stilstaat en dat je altijd mee moet evolueren om bij te blijven. Bij het bedrijf staat de klant centraal en proberen ze er alles aan te doen om een klassiek apotheekbezoek te overtreffen.

Viata verzorgt een nieuwsbrief met actuele informatie over een breed scala aan onderwerpen op medisch vlak. Je kunt snel en discreet direct advies vragen aan een van de apothekersassistenten. Ze zullen je zo snel mogelijk deskundig advies geven.

De apotheek wil zo duidelijk mogelijk zijn over hun producten en levertijd. Zo kun je op de website altijd zien wanneer je een bestelling ontvangt zodat je precies weet waar je aan toe bent. Mocht je ergens over twijfelen of vragen hebben dan kun je altijd terecht bij een van de medewerkers, liever een vraag te veel dan te weinig.

Producten en diensten van Viata
Bij Viata kun je al je medicijnen, gezondheidsproducten en medische hulpmiddelen bestellen. Je kunt deze producten allemaal eenvoudig bestellen via de website. De online shop is zo ingericht dat je makkelijk kunt vinden waar je naar op zoek bent. Dit komt onder andere door de slimme zoek- en keuzemogelijkheden.

De winkel biedt bijna alle producten die een gewone apotheek ook aanbied. Zo vind je er medicijnen tegen gebruikelijke kwaaltjes zoals buikpijn en hoofdpijn, maar ook hulpmiddelen, verzorgende producten, vitaminen, mondkapjes en babyproducten. De winkel heeft daarnaast een ruim assortiment aan producten die helpen bij het afvallen.

Er zijn veel aandoeningen die enkel verholpen kunnen worden met meerdere medicijnen, behandelingen of producten. Viata heeft voor de meest voorkomende aandoeningen daarom bundels samengesteld. Zo heb je in een keer alles bij de hand.

Ervaringen, klachten en tips voor Viata
Laat ons weten wat je vind van Viata. Met jouw objectieveervaring kun je anderen helpen bij het maken van een besluit. Het lezen van andermans mening zegt namelijk meer dan een nette website of advertentie.