ViaDennis

Alle reviews

ViaDennis

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

ViaDennis

Laptop accessoires zijn belangrijk tegenwoordig en steeds meer mensen werken vanuit hun laptop. Vroeger gebruikte iedereen een Desktop, die was meestal op één plek en u had niet veel accessoires nodig. Een laptop heeft een externe muis nodig, een laptoptas, oplader, keyboard protector, webcam en misschien nog veel meer. 

Het was niet essentieel om accessoires te kopen voor een laptop, maar tegenwoordig heeft u bijvoorbeeld een laptophouder die zelfs beter is voor u rug! Als u op afstand werkt en altijd uw laptop moet meenemen is het wel handig om zoveel mogelijk comfort te hebben tijdens het werken op uw laptop.

Heeft u ook laptop accessoires nodig? Neemt u altijd u laptop mee en u zoekt naar een nieuwe laptop tas? Daarom is het belangrijk om de reviews te lezen van verschillende websites, zo weet u zeker dat u de juiste keuze kunt maken.
 
Over ViaDennis
ViaDennis levert al jaren accessoires voor laptops van topmerken. ViaDennis levert zowel originele producten als vervangende producten van hoge kwaliteit voor uw laptop. De vervangende producten zijn bijvoorbeeld eigen merk. 

Zij verkopen dus vooral topmerken om bijvoorbeeld u oplader te vervangen. ViaDennis is gevestigd in Leeuwarden en u kunt ook contact opnemen voor specifieke producten die misschien niet op de website staan. Kijk hier voor verschillende reviews over andere bedrijven.
 
ViaDennis heeft een webshop en daar verkopen zij alle producten in hun assortiment sinds 2015. Zij beweren hoge kwaliteit aan te bieden, ook als u geen topmerk koopt. De meest vervangende producten zijn van hun eigen merk genaamd Sygnosis. Dit zijn kwalitatieve producten die voldoen aan de Europese richtlijnen.

Producten en diensten ViaDennis
Op de website vindt u 4 hoofdcategorieën die topmerken aanbieden zoals Apple, Samsung, Acer, Lenovo, LG, Hp, Intel, Asus, Compaq, Dell en nog veel meer topmerken. Let wel op dat ViaDennis alleen accessoires verkoopt van deze merken. 

De 4 hoofdcategorieën zijn Laptop adapter, Laptop accu, Laptop toetsenbord en alle laptop onderdelen. Het is essentieel dat u weet welk model laptop u heeft van een bepaalde merk, dit wordt namelijk gevraagd als u op een merk en product drukt op de website. De meeste producten die verkocht worden zijn Accu’s, adapters en toetsenborden.

Onder Alle laptop onderdelen vindt u niet veel verschillende producten, het is meer een verzameling voor alle producten die beschikbaar zijn. Als u een specifiek product zoekt dan kunt u contact opnemen met de medewerkers van ViaDennis, zij kunnen mogelijk een speciale bestelling plaatsen voor u!

Complimenten, klachten of tips voor ViaDennis
Als u recent toevallig een Apple oplader heeft gekocht, dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een nieuwe toetsenbord gekocht? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van ViaDennis willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van ViaDennis.