Van der Garde Tuinmeubelshop

Alle reviews

Van der Garde Tuinmeubelshop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Van der Garde Tuinmeubelshop

Welkom op de review-pagina van Tuinmeubelshop. Je kunt hier terecht voor het achterlaten en lezen van ervaringen met betrekking tot de service van de online winkel Tuinmeubelshop. We willen jou dan ook vragen je ervaring achter te laten om anderen te helpen bij het maken van een goede keuze. Je bijdrage wordt erg gewaardeerd.

Tuinmeubelshop is een winkel voor tuinmeubelen en tuinaccessoires. Je kunt terecht bij 12 fysieke winkels of je kunt je meubels online bestellen en in heel Nederland gratis thuis laten bezorgen. Je kunt kiezen uit meer dan 1000 artikelen. 

Vertel ons wat jouw ervaring is met Tuinmeubelshop zodat anderen een goed beeld krijgen van de kwaliteit en service die dit bedrijf levert. Het aanschaffen van een nieuwe tuinset of tuinmeubels is niet goedkoop, je wil daarom zeker weten dat de winkel waar jij je artikelen koopt betrouwbaar is. Help anderen hierbij. 

Over Tuinmeubelshop.nl
Tuinmeubelshop is een familiebedrijf dat sinds 1965 actief is. Sindsdien hebben ze nog 11 winkels geopend door heel Nederland en hebben ze sinds een tijdje een online webwinkel waar je al hun producten kunt aanschaffen. Alle online-producten worden bovendien gratis thuisbezorgd.

Op de website vindt je niet alleen productinformatie, maar ook tips voor het onderhoud van teak, aluminium en graniet. Daarnaast brengen ze regelmatig een tuinmeubel magazine uit. In dit magazine vindt je de nieuwste producten en trends op het gebied van tuinmeubels en accessoires. 

Mocht je vragen hebben of niet tevreden zijn over de services dan kun je op werkdagen bellen, e-mailen en Whatsappen met de klantenservice. Als je kiest voor e-mail krijg je binnen 12 uur een reactie.

Tuinmeubelshop hecht naar eigen zeggen waarde aan de oorsprong van hun producten. Daarom hebben ze ervoor gekozen om alleen teakhouten meubels te verkopen die het Green Leaf Certificate heeft dat garandeert dat het milieu niet wordt aangetast. 

Producten en diensten van Tuinmeubelshop
Bij Tuinmeubelshop kun je terecht voor tuinmeubels en accessoires. Hierbij is keuze uit meer dan 1000 producten. Je kunt hier niet alleen terecht voor traditionele tuinsets bestaande uit een tafel en stoelen, maar ook uit loungesets, tuinbanken, parasols en vuurtafels. Dit zijn tafels waar je in het midden een decoratief vuur kunt ontsteken op gas.

Naar eigen zeggen zijn de prijzen lager dan bij de concurrentie. Dit bereiken ze door groot in te kopen. Voor alle producten geld dan ook een ‘laagste-prijs garantie’. Als je een product van Tuinmeubelshop ergens anders voor een lagere prijs tegenkomt dan krijg je het verschil terug. 

Je hebt de keuze uit verschillende materialen zoals aluminium, wicker, hout en kunststof. Bij alle producten staan foto’s, productbeschrijvingen en soms ook reviews van andere klanten. 

Ervaringen, klachten en tips over Tuinmeubelshop
Kun je ons vertellen wat je vindt van Tuinmeubelshop en de service die ze leveren? We zijn heel benieuwd naar jouw review & beoordeling en willen graag weten wat je vond van het assortiment, de informatie op de website, het bestelproces, de bezorging, en de afhandeling van eventuele klachten. Jouw ervaring is heel waardevol voor anderen om te bepalen of het de moeite waard is om meubels aan te schaffen bij Tuinmeubelshop.