V&D

Alle reviews

V&D

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestellen bij V&D. Als het gaat om online winkels is het altijd de vraag of de winkel betrouwbaar is en snel en correct levert. Door jouw ervaring te delen kunnen mensen thuis, vanaf de bank, beoordelen of de winkel ook daadwerkelijk betrouwbaar is.

V&D is een alom bekend Nederlands warenhuis die sinds kort geen fysieke winkels meer heeft maar online verder is gegaan. Ze hebben een breed assortiment. Van kleding tot ovenschalen, van krultangen tot mobiele telefoons, je kan het zo gek niet bedenken en V&D heeft het. 

Laat bij ons je ervaring achter over V&D online zodat anderen kunnen bepalen of ze ook een bestelling zullen plaatsen. 

Over V&D
Het warenhuis V&D werd in 1887 opgericht door Willem Vroom en Anton Dreesmann. Deze schoonbroers openden hun eerste winkel in Amsterdam. In de eerste winkel werkten slechts drie mensen, maar binnen 20 jaar waren er al 20 winkels door heel Nederland.

De schoonbroers werkten volgens een nieuw concept waarbij ze door gezamenlijk in te kopen de verkoopprijs zo laag mogelijk wisten te houden. Dit concept was in die tijd uniek, maar is sindsdien de standaard geworden. 

V&D is een winkel die vroeger niet was weg te denken uit het straatbeeld en constant bleef groeien. Er leek geen einde aan te komen totdat ze in 2012 een enorm verlies van 19 miljoen euro maakten. Sindsdien ging het alleen maar bergafwaarts met de winkel met als gevolg hun faillissement in 2015. In september 2018 werd de webwinkel actief. 

De webwinkel wil net als de fysieke winkel producten aanbieden tegen een scherpe prijs. Daarnaast hebben ze een breed assortiment met als doel om in alle dagelijks benodigdheden van hun klanten te kunnen voorzien. 

Producten en diensten van V&D
De online winkel van V&D is heel overzichtelijk. Op de voorpagina vind je dagaanbiedingen en in het menu vind je alle categorieën van de producten die ze in het assortiment hebben. Wil je dameskleding, sportartikelen of elektronica? Klik simpelweg op het menu en alle sub-categorieën en producten komen naar voren. 

Omdat V&D een heel breed assortiment heeft kun je filters toepassen op je zoekresultaten. Zo kun je kiezen op merk, kleur, prijs of ‘best verkocht’. Als je boven een bepaald bedrag koopt is je verzending gratis. En mocht het artikel je toch niet bevallen dan kun je het gratis retourneren. 

Je kunt bij V&D online betalen met alle bekende betaalmethodes zoals iDEAL, PayPal en Creditcard. Maar je kan ook achteraf betalen met Afterpay, of zelfs in drie termijnen.


Ervaringen, klachten en tips over V&D
We zijn heel benieuwd wat jouw ervaring is met de online winkel van V&D. Hoe ging het bestellen van een product? Hoe was jouw ervaring met de service? En hoe zijn eventuele klachten opgelost? Het antwoord op deze vragen kan ervoor zorgen dat anderen een duidelijker beeld krijgen van de online winkel van V&D. Door jouw ervaring kun je anderen helpen een goede keuze te maken.