Tuinadvies.nl

Alle reviews

Tuinadvies.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Tuinadvies.nl

Heb je wel eens tuinartikelen besteld bij de online tuinwinkel van Tuinadvies dan willen we je graag vragen om je ervaring met ons te delen. Jouw ervaring kan anderen de informatie geven die nodig is om een goed beeld te vormen van deze online winkel

Tuinadvies is een online winkel voor alles op het gebied van de tuin. Iedereen die woonachtig is in België of Nederland kan kiezen uit meer dan 25.000 tuinproducten en gereedschappen. 

Laat ons weten wat jouw ervaring is met deze online winkel voor tuinartikelen. We zijn benieuwd of je een goede ervaring hebt met dit bedrijf of dat er dingen zijn die je niet bevielen. We kijken uit naar jouw advies. 

Over Tuinadvies 
Tuinadvies is een online webwinkel voor tuinproducten en gereedschap. Deze website is een van de meest bezochte van Nederland en België. Meer dan 14 miljoen mensen bezoeken de winkel jaarlijks en ze hebben meer dan een half miljoen klanten

Bij Tuinadvies staan ze voor goede en duurzame producten die hun klanten helpen om hun tuin op goede en efficiënte manier op orde te krijgen. Het gespecialiseerde team helpt je graag met vakkundig advies voor je volgende tuinproject. Je kunt je ook aanmelden voor het forum, hier kun je samen met deskundigen en andere tuinliefhebbers ervaringen en ideeën uitwisselen. 

Mocht je direct informatie willen over stijldecoratie, de inrichting van je tuin, het aanleggen van een vijver of tuin of plantenziektes. Dan kun je hierover en over vele andere onderwerpen artikelen vinden op de website.

Producten en diensten van Tuinadvies 
Je kunt bij Tuinadvies terecht voor alles op het gebied van tuinartikelen en gereedschap. Als je op zoek bent naar bloembollen en zaden om je tuin op te fleuren dan kun je op deze website je hart ophalen. Mocht je de voorkeur hebben voor een tuin met wat minder onderhoud dan kun je graszoden kopen of graszaad.  Als je echt optimaal wil genieten van je tuin en heerlijk wil ontspannen dan kun je op de website een zwembad kopen voor in de tuin. 

Ook voor leuke decoratiestukken en ornamenten kun je bij deze webshop terecht. Kies precies datgene dat bij jouw smaak past of laat je inspireren op de website. Er is een ruime keuze dus er is voor ieder wat wils. Of misschien ben je aan het overwegen om je eigen planten te kweken, dan kun je zelfs een complete tuinkas aanschaffen. 

Het is heel eenvoudig om de juiste artikelen uit te zoeken op de website. Nadat je de juiste categorie hebt gevonden heb je een ruim aanbod aan producten. Bij elk product staat een duidelijke beschrijving en foto's. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen dan kun je op werkdagen contact opnemen met de klantenservice. 

Ervaringen, klachten en tips over Tuinadvies 
We willen graag weten wat je vindt van deze online webshop en hun service. Als je online-artikelen besteld wil je zeker weten dat je dit doet bij een betrouwbaar bedrijf. Door jouw ervaring te delen met anderen kunnen ze zich een beter beeld vormen.