Trendhopper

Alle reviews

Trendhopper

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Trendhopper

We zijn heel benieuwd naar jouw ervaring met de online winkel van Trendhopper. Jouw ervaring kan er namelijk aan bijdragen dat anderen makkelijker kunnen kiezen bij welk bedrijf ze hun meubels zullen aanschaffen. 

Trendhopper is een trendy meubelwinkel waar je zowel fysiek in de winkel of online meubels en woonaccessoires kunt kopen. 

Er zijn tegenwoordig heel wat woonwinkels op het internet te vinden. Maar het is niet altijd even makkelijk om te bepalen bij welke winkel jij je bestelling zal plaatsen. Je wil namelijk wel dat jouw geld goed terecht komt en je waar krijgt voor je geld. Daarom willen we weten wat jouw ervaring is met Trendhopper zodat we beter kunnen beoordelen of dit een goed bedrijf is. 

Over Trendhopper
Dit bedrijf werd opgericht in 1982 door zes deskundigen op het gebied van meubilair. Ze hadden door dat mensen wat ‘nieuws’ en ‘hippers’ wilden. In 1992 wordt het concept nog verder bijgesteld en kregen alle winkels dezelfde huisstijl en producten. Voor die tijd konden de franchisenemers zelf bepalen wat voor producten ze in het assortiment hadden.

Sinds 2012 is Trendhopper aangesloten bij Interieur Partner Ring / VME Nederland B.V. maar de kern blijft hetzelfde. Trendhopper wil continu blijven ontwikkelen en mensen toegang geven tot de nieuwste woontrends. Ze maken steeds meer gebruik van moderne media om hun inspirerende woonideeën te delen en nog dichter bij hun klanten te staan.

Omdat de tijd niet stilstaan en trends continu veranderen zorgen ze dat de collecties continu vernieuwen. De website word continu bijgewerkt zodat je altijd geïnspireerd word. Mocht je toch persoonlijk advies willen dan kun je in de winkel terecht voor persoonlijk en deskundig advies.

Producten en diensten van Trendhopper
Je kunt op de website van Trendhopper heel eenvoudig de meubels kiezen waar je naar op zoek bent. Blader eenvoudigweg door de categorieën en vind het product dat het beste bij je past. Het assortiment is heel groot dus ze je kunt de zoekresultaten ook nog eens filteren op merk, collectie of woonstijlen zoals industrieel of Scandinavisch.

Als je een artikel uitgekozen hebt zie je meteen of het artikel opvoorraad is, maar je krijgt ook uitgebreide informatie over het ontwerp, het materiaal en de specificaties. Daarbij vraagt Trendhopper mensen altijd om reviews zodat nieuwe klanten weten of een product voldoet aan de verwachtingen. Online winkelen is niet altijd even makkelijk, maar met de 360 graden foto’s op de website krijg je een heel goed beeld van het product.

Je kunt alle bestelde artikelen bij je thuis laten bezorgen. Of het nu een kast, decoratief kussentje, kroonluchter of bank is. De prijs voor het thuisbezorgen van deze producten hangt af van de grootte van het product. De producten worden uiteraard zo snel mogelijk verstuurd maar kan makkelijk een paar weken duren. Kleine accessoires worden meestal binnen 3 weken geleverd en grote producten kunnen er 8 a 12 weken over doen. 

Ervaringen, klachten en tips over Trendhopper
Laat ons weten of je tevreden bent over Trendhopper en of je van plan bent om in de toekomst nogmaals een product te kopen bij dit bedrijf. Jouw review kan anderen helpen om te bepalen of ze ook gebruik zullen maken van de online winkel van Trendhopper.