TopGear Magazine

Alle reviews

TopGear Magazine

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo Bimago
Bimago

Schilderijen behoren van oudsher tot de meest populaire wanddecoraties. Of het nu art prints, foto's op canvas of met de hand geschilderde beelden ...

Logo 2Cheap
2Cheap

Ben je vaak op zoek naar willekeurige producten die je niet bij een gespecialiseerd bedrijf wilt halen, maar juist bij een onderneming die een bred...

Logo Painting Expert
Painting Expert

Schilderen is een kunst. Door te schilderen kun je je creativiteit kwijt. Zeker met de vele mogelijkheden die er bestaan. Painting Expert is hiervo...

Logo Muurmode
Muurmode

Heb je na het verhuizen nog veel lege muren die wel toe zijn aan een stukje decor? Of is je huis net gerenoveerd en ben je opzoek naar muur behang?...

TopGear Magazine

Ben jij een autoliefhebber en blijf je graag op de hoogte van het laatste autonieuws of de leukste autofijtjes en andere informatie? Dan kan het zijn dat je misschien geïnteresseerd bent naar het TopGear Magazine. 

Voordat je een abonnement neemt bij TopGear Magazine wil je wel weten of het bedrijf daadwerkelijk is waar je naar op zoek bent, daarbij kan je denken aan vragen als: wat voor producten biedt TopGear Magazine allemaal aan? Hoe zit het met de inhoud van hun magazine? Hoe kan ik me inschrijven? Wanneer krijg ik het product bezorgd als ik me zou aanmelden? Als ik ontevreden ben, hoe kan ik dan mijn abonnement weer opzeggen? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze site, TopGear Magazine reviews en beoordelingen lezen van klanten die je al voorgingen. Op die manier kan je zelf bepalen of TopGear Magazine iets is voor jou. 

Wat is TopGear Magazine

TopGear Magazine is, zoals de naam al aangeeft, onderdeel van het meest bekende autoprogramma ter wereld: TopGear, zoals de onderneming zelf aangeeft. Bij het bedrijf kan je een maandelijks verschijnend tijdschrift vinden, dat zich meestal bezig houdt met alles wat de autoliefhebber ook maar in de verste verte zou kunnen boeien, zoals TopGear Magazine stelt. De magazines kun je daarnaast ook vinden in o.a. supermarkten, tankstations, boekhandels en andere locaties. TopGear Magazine is onderdeel van de BBC. 

Producten en diensten TopGear Magazine

Wil je de magazines en verschillende abonnementen van TopGear Magazine bekijken? Dan kun je daarvoor hun site bezoeken. Zo kan je lezen over de verschillende abonnementen, waaronder: 1 jaar TopGear Compleet voor: € 79,95, 1 jaar TopGear Plus voor: € 72,95 en 1 jaar TopGear Basis voor: € 69,95, al kunnen die prijzen veranderen in de toekomst. Op de kaft van het blad staat momenteel de bekende Formule 1 coureur Max Verstappen. Het basis pakket is het goedkoopst en meest standaard, waardoor je als je voor basis kiest niet elk magazin zult ontvangen. Over de voordelen van de verschillende abonnementen kan je meer informatie opdoen via de site. 

Heeft TopGear Magazine je weten te overtuigen en ben je klaar om te bestellen? Dan kan je betalen op diverse manieren, waaronder: Visa, Mastercard, American Express, PayPal en Bancontact. Bij het afrekenen geef je jouw gegevens op zodat TopGear Magazine weet waar ze de magazines moeten afleveren. 

Contact

Wil je graag een abonnement nemen bij TopGear Magazine, maar heb je een vraag die je weerhoudt dit te doen? Dan kan je contact opnemen op verschillende manieren, allereerst kan je misschien al een antwoord vinden op jouw vraag bij andere veelgestelde vragen. Daarnaast kan je voor telefonisch contact bellen naar het nummer: +31 20 760 12 36. Zelf een mailtje sturen is ook mogelijk, gebruik daarvoor het adres: service@topgear.nl. TopGear kan ook bezocht worden in Nederland, daarvoor moet je aan de Paasheuvelweg 1, 1105 BE,  Amsterdam, Nederland zijn. 

Reviews en beoordelingen TopGear Magazine

Heb je al eens eerder de magazines van TopGear Magazine besteld? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij graag weten hoe dat verliep! Deel je mening over TopGear Magazine met ons in de vorm van een review en beoordeling, zo maak je het makkelijker voor andere geïnteresseerden om te bepalen of TopGear Magazine iets is voor hen. Als je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven leest kan je daarvoor onze site bezoeken.