TopGear Magazine

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

TopGear Magazine

Ben jij een autoliefhebber en blijf je graag op de hoogte van het laatste autonieuws of de leukste autofijtjes en andere informatie? Dan kan het zijn dat je misschien geïnteresseerd bent naar het TopGear Magazine.

Voordat je een abonnement neemt bij TopGear Magazine wil je wel weten of het bedrijf daadwerkelijk is waar je naar op zoek bent, daarbij kan je denken aan vragen als: wat voor producten biedt TopGear Magazine allemaal aan? Hoe zit het met de inhoud van hun magazine? Hoe kan ik me inschrijven? Wanneer krijg ik het product bezorgd als ik me zou aanmelden? Als ik ontevreden ben, hoe kan ik dan mijn abonnement weer opzeggen? Om een antwoord op dit soort vragen te krijgen kan je op onze site, TopGear Magazine reviews en beoordelingen lezen van klanten die je al voorgingen. Op die manier kan je zelf bepalen of TopGear Magazine iets is voor jou.

Wat is TopGear Magazine

TopGear Magazine is, zoals de naam al aangeeft, onderdeel van het meest bekende autoprogramma ter wereld: TopGear, zoals de onderneming zelf aangeeft. Bij het bedrijf kan je een maandelijks verschijnend tijdschrift vinden, dat zich meestal bezig houdt met alles wat de autoliefhebber ook maar in de verste verte zou kunnen boeien, zoals TopGear Magazine stelt. De magazines kun je daarnaast ook vinden in o.a. supermarkten, tankstations, boekhandels en andere locaties. TopGear Magazine is onderdeel van de BBC.

Producten en diensten TopGear Magazine

Wil je de magazines en verschillende abonnementen van TopGear Magazine bekijken? Dan kun je daarvoor hun site bezoeken. Zo kan je lezen over de verschillende abonnementen, waaronder: 1 jaar TopGear Compleet voor: € 79,95, 1 jaar TopGear Plus voor: € 72,95 en 1 jaar TopGear Basis voor: € 69,95, al kunnen die prijzen veranderen in de toekomst. Op de kaft van het blad staat momenteel de bekende Formule 1 coureur Max Verstappen. Het basis pakket is het goedkoopst en meest standaard, waardoor je als je voor basis kiest niet elk magazin zult ontvangen. Over de voordelen van de verschillende abonnementen kan je meer informatie opdoen via de site.

Heeft TopGear Magazine je weten te overtuigen en ben je klaar om te bestellen? Dan kan je betalen op diverse manieren, waaronder: Visa, Mastercard, American Express, PayPal en Bancontact. Bij het afrekenen geef je jouw gegevens op zodat TopGear Magazine weet waar ze de magazines moeten afleveren.

Contact

Wil je graag een abonnement nemen bij TopGear Magazine, maar heb je een vraag die je weerhoudt dit te doen? Dan kan je contact opnemen op verschillende manieren, allereerst kan je misschien al een antwoord vinden op jouw vraag bij andere veelgestelde vragen. Daarnaast kan je voor telefonisch contact bellen naar het nummer: +31 20 760 12 36. Zelf een mailtje sturen is ook mogelijk, gebruik daarvoor het adres: service@topgear.nl. TopGear kan ook bezocht worden in Nederland, daarvoor moet je aan de Paasheuvelweg 1, 1105 BE, Amsterdam, Nederland zijn.

Reviews en beoordelingen TopGear Magazine

Heb je al eens eerder de magazines van TopGear Magazine besteld? Of een andere ervaring gehad met het bedrijf? Dan willen wij graag weten hoe dat verliep! Deel je mening over TopGear Magazine met ons in de vorm van een review en beoordeling, zo maak je het makkelijker voor andere geïnteresseerden om te bepalen of TopGear Magazine iets is voor hen. Als je graag meer reviews en beoordelingen over vergelijkbare bedrijven leest kan je daarvoor onze site bezoeken.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review