The Make Up Spot

Alle reviews

The Make Up Spot

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

The Make Up Spot

Online shoppen is 1 ding maar producten die je op je gezicht smeert kopen online is een heel ander! Ons huid verdient alleen het beste en verdient het om goed verzorgt te worden. Daarom moeten we oppassen met het gene dat we aanbrengen aan ons gezicht en de rest van ons lichaam. Door de reviews en beoordelingen te lezen op deze website weet je precies hoe het zit met de producten van The Make up Spot. The Make up Spot is een webshop die cosmetica verkoopt van diverse bekende merken van overal ter wereld.

Over The Make up Spot
The Make up Spot werd opgericht op 01/09/2012 in Nederland. Het bedrijf is de dag van vandaag 1 van de grootste webshops op cosmeticagebied in Nederland. Het bedrijf verkoopt make-up van diverse make-up brands die moeilijk of zelfs niet te vinden zijn in Nederland zoals Jeffree Star, Morphe, Real Techniques en meer. Make-up is echter niet het enige dat The Makeup Spot in aanbieding heeft. Je kan er ook terecht voor skincare, hair(care), make-up kwasten en accessoires.

Producten en Services bij The Make up Spot
Je hebt jouw favoriete producten uitgekozen bij The Make up Spot, wat verder? Nadat je alles bijeen hebt gezocht dat je wilt bestellen is het tijd om je bestelling te plaatsen en te betalen. Betalen kan door middel van een paar manieren; via Ideal, met Klarna (deze methode kost 99 cent), achterafbetaling met Billink, creditcard, PayPal, via bankoverboeking of via een webshopgiftcard.

Nu, hoe en waar leveren? Je kan kiezen uit de opties om jouw bestelling te laten leveren bij jou thuis (of een ander door jouw opgegeven adres) of om je bestelling af te halen bij The Make up Spot te Woerden (Nederland). Als je kiest voor de standaard levering en dus om bij jou thuis te laten leveren en je bestelt jouw pakketje voor 21 uur, dan heb je het de volgende dag in huis. Voor bestellingen naar België kan je echter alleen maar kiezen uit de optie ‘standaard pakket’ waarbij je je pakketje kan traceren. Bij beide landen geldt de regel dat er geen verzendkosten samenhangen aan de bestelling vermist het totaalbedrag min. €45 bedraagt.

Niet tevreden met je bestelling? Als je niet tevreden bent met jouw bestelling heb je 30 dagen de tijd om jouw pakketje terug op te sturen. Het zit wel zo dat de retourkosten voor eigen aanrekening zijn.

Complimenten, klachten en tips voor The Make up Spot
Heb jij make-up zitten in je kast (of misschien toevallig of je gezicht) of zit jij toevallig door deze website te scrollen terwijl je een gezichtsmaskertje ophebt dat je van The Make up Spot hebt besteld? Laat ons dan weten wat jij van het merk en van zijn producten vindt en deel jouw ervaring met ons! Niet alleen is het leuk en interessant om door jouw reviews te lezen, maar ook handig voor mensen die willen kopen bij The Make up Spot. Jouw mening kan dat van een ander veranderen, zowel positief als negatief. Hoe dan ook, we horen het graag van je! Ja nee