Lees Teufel reviews en ervaringen van audioliefhebbers!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Teufel

Als je een nieuw audio product wil kopen, zoals een nieuwe koptelefoon, luidspreker of een soundsysteem voor bij je thuis, dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat de kwaliteit van de audio past bij jouw wensen. Ben je benieuwd waar je deze producten zou kunnen kopen? Kijk dan snel of Teufel misschien iets voor jou is.

Teufel is een Duitse producent van audioproducten zoals koptelefoons, speakers en home cinema systemen. In Nederland kan je via de webshop van Teufel een bestelling plaatsen voor verschillende audio-onderdelen. Als je bij een winkel van Teufel iets wil bestellen dan is het misschien wel fijn als je van tevoren weet of de audio van de producten van Teufel van goede kwaliteit is.

Hier bij Reviewsbird kun je lezen hoe de producten van Teufel bij andere klanten bevallen is. Op Reviewsbird kunnen mensen bijvoorbeeld aangeven in een review of de audio van Teufel van de gewenste kwaliteit is en of de producten lang mee gaan.

Misschien wil je ook wel weten of de webshop van Teufel betrouwbaar is en of ze hun producten op tijd leveren. En als jij al een keer iets besteld hebt bij Teufel kan jij op jouw beurt weer klanten helpen door je eigen review achter te laten, zo kunnen toekomstige klanten van Teufel zich een beeld vormen van het bedrijf en hun producten.

Wanneer werd Teufel opgericht

De oprichting van Teufel was in 1979 in Berlijn. Het bedrijf werd opgericht door Peter Tschimmel als detailvakhandel voor luidsprekeronderdelen. In het begin produceerde het bedrijf voornamelijk zelfbouwkits voor luidsprekers. Daarnaast verkochten ze toen speakersets.

In 1988 besloot het bedrijf een andere koers te varen en afscheid te nemen van de detailhandel om zich volledig te gaan focussen op de directe verkoop aan consumenten.

Teufel bood als een van de eerste bedrijven volledige gemonteerde luidsprekers aan. Door de jaren heen werd het assortiment van Teufel steeds geüpdatet en uitgebreid, en ging het ook andere audio systemen verkopen, zoals het eerste 5.1- thuistheatersysteem in Europa met subwoofer en bluetooth luidsprekers.

In 1997 kreeg Teufel een webshop in Duitsland en sinds 2011 heeft Teufel een webshop in Nederland. In 2014 opende Teufel zijn eerste winkel in Berlijn. Het bedrijf heeft nu meerdere webshop en winkels in Europese landen. In Nederland heeft Teufel geen eigen vestigingen.

Producten en Diensten Teufel

Teufel verkoopt en produceert vandaag de dag een breed assortiment aan speakers, soundbars, stereo’s en gaming koptelefoons. In de webshop van Teufel staan de producten gesorteerd op de volgende categorieën: Home Cinema, Soundbar, Stereo, wifi Speakers, Bluetooth, Koptelefoon, Gaming en Accessoires.

Een product dat Teufel verkoopt is bijvoorbeeld de Teufel Rockster, dit zijn de draagbare speakers van het merk. Daarnaast kun je op de webshop van Teufel terecht voor verschillende versies van de Teufel Boomster en bijvoorbeeld een subwoofer.
Ook verkopen ze soundsystemen als de ultima 40 en de ultima 20 ,de cinebar 11, de kombo 11, en de Teufel 3sixty.

Teufel Kortingscode

Wil je graag weten wanneer je korting kunt krijgen op de producten van Teufel? In de webshop van Teufel staan met enige regelmaat producten aangeboden onder het kopje ‘sale’. Ook tijdens dagen als Black Friday kun je bij Teufel kortingen verwachten. Ook bieden ze soms op hun website kortingscodes aan zodat je bijvoorbeeld geen verzendkosten hoeft te betalen voor je bestelling. Daarnaast kun je je nog aanmelden op de nieuwsbrief, om op de hoogte te blijven van kortingsacties en sales. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Teufel krijg je direct 20 euro shoptegoed.

Teufel Verkooppunten in Nederland

Ben je benieuwd waar je in Nederland producten van Teufel kunt kopen? In Nederland heeft Teufel geen eigen vestigingen en kun je de audioproducten van Teufel alleen maar bestellen via de webshop van het bedrijf. Het bedrijf heeft hiervoor wel een speciale Nederlandse webshop opgericht. Je kunt een bestelling plaatsen en bij de webshop betalen met iDeal, PayPal of creditcard. Nadat je een bestelling geplaatst hebt bij de webshop duurt het tussen de 2 en 9 werkdagen voordat je je product in huis hebt.

Reviews, klachten en Teufel ervaringen

Heb jij al een keer iets besteld bij de winkel van Teufel? En heb je al ervaringen met de audioproducten van Teufel? Dan zijn wij bij Reviewsbird erg benieuwd naar jouw mening. Door jouw beoordeling over Teufel achter te laten, kunnen toekomstige klanten van Teufel eenvoudig zien hoe bijvoorbeeld de koptelefoons van Teufel werken en of de audio van gewenste kwaliteit is. Ook kunnen mensen snel zien of de webshop betrouwbaar is en of Teufel hun producten snel levert. Mede dankzij jouw mening kunnen andere klanten zich snel informeren over Teufel en hun producten.

Is je ervaring bij Teufel tegengevallen? Ook dan horen we graag van je! Wees dus niet bang om een negatieve review achter te laten. Alleen met eerlijke reviews kunnen wij bij Reviewsbird een zo eerlijk mogelijk beeld schetsen van Teufel en hun audioproducten.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review