Tencate1952

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Tencate1952

Tijdens het kopen van je kleding wil je uiteraard dat alles er goed uit ziet, maar ook duurzaamheid en comfort kunnen belangrijke rollen spelen tijdens je bestelproces. Comfort en design spelen ook bij je bad- en ondergoed belangrijke rollen. Wellicht dat je zelf opzoek bent naar een plek waar je stijlvolle en comfortabele badkleding en ondergoed kunt aanschaffen. Dan ben je bij Ten Cate aan het juiste adres.

Weet je alleen wel zeker of het het waard is om bij hun te bestellen, je wilt immers dat ze aan je eisen en verwachtingen voldoen. Om daarachter te komen kan je op onze ErvaringenSite terecht voor reviews en beoordelingen. Door het lezen van de ervaringen van andere consumenten krijg je potentieel een betere kijk op Ten Cate en wat je van hen kunt eisen en verwachten.

Over Ten Cate & Waarden

Ten Cate, bekend als L.Ten Cate B.V. is een bedrijf met als doel om Europa’s meest gewaarde modehuis te worden, op het gebied van badkleding en ondergoed. Producten worden naar eigen zeggen gemaakt van hoge kwaliteit, huidvriendelijke materialen, met een oog op mens en milieu. Het bedrijf werd opgericht in 1952.

Het bedrijf heeft 5 verschillende waarden die je terug kunt vinden in hun vorm van opereren, namelijk: 1): kwaliteit, dit draait niet alleen om kwaliteit van producten, ook de klantenservice speelt hier een belangrijke rol. 2): Innovatief, ze zoeken naar technische innovaties die pasvorm en comfort verbeteren. 3): Actueel: ze geloven niet in trends, wel in de waarden van moderne cultuur en ontwikkelingen. 4): Authenticiteit: Ten Cate is een Twents, ze zijn nuchter en helder in communicatie, maar ook bedrijfsvoering. 5): Trots, ze zijn trots op hun jarenlange ervaring, expertise en kennis, op het gebied van badkleding en ondergoed.

Producten en diensten Ten Cate

Ten Cate verkoopt badkleding en ondergoed voor Heren, Dames en Kinderen. Echter bieden ze nog een extra categorie aan: namelijk de ‘sale’ categorie, hier vind je uiteraard (zoals de naam al verklapt) producten in de aanbieding. Producten van Ten Cate kan je filteren op bepaalde kenmerken zoals prijs, kleur, maat en materiaal.

Heb je iets gevonden wat je wilt bestellen, dan betaal je € 4,95 aan verzendkosten voor bedragen onder de € 50,00. Bij bedragen daarboven vervallen de verzendkosten. Bezorgingen gaan via PostNL. Retourneren is mogelijk, maar je moet wel aan het retourbeleid voldoen, houdt daar rekening mee.

Werken bij Ten Cate

Wil je werken bij Ten Cate, dan is dat mogelijk! Op hun website hebben ze namelijk een speciale afdeling gericht op vacatures. Het sollicitatieproces van Ten Cate gaat online, daarbij stuur je je brief en CV naar: jobs@ltencate.com. Het proces bestaat vervolgens nog uit zes andere stappen, die allemaal op hun website te vinden zijn. Bij meer interesse kan je ook eerst contact met ze opnemen, via een van hun contactgegevens.

Reviews en beoordelingen Ten Cate

Maak jij al gebruik van de badkleding, of ondergoed van Ten Cate? Dan zijn we erg benieuwd naar de ervaring(en) die je met hun hebt opgedaan tijdens het bestellen. Bij interesse kan je hier een review achter laten, ook andere consumenten kunnen hier baat bij hebben. Potentieel kunnen ze beter inschatten of Ten Cate wel écht aan hun verwachtingen zal voldoen. Meer leren over andere (gelijksoortige) ondernemingen? Neem dan een kijkje naar de reviews en beoordelingen op onze website.


Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review