Ted Baker

Alle reviews

Ted Baker

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Ted Baker

Ted Baker Plc is een Britse detailhandel in luxe kleding. Het bedrijf is beursgenoteerd aan de London Stock Exchange. Het bedrijf is opgericht in 1988 in de Schotse plaats Glasgow. Ted Baker verkoopt luxe kleding voor mannen, vrouwen en ook voor kinderen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Ted Baker lezen of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op ReviewsBird op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd weet waar u aan toe bent. 

Over Ted Baker
Ondanks wat de naam u wellicht laat denken is het Schotse bedrijf niet opgericht door iemand met de naam Ted Baker. Het bedrijf werd namelijk opgericht door Ray Kelvin, hij vernoemde het bedrijf naar een zelfbenoemd alter ego, een "onverschrokken vlieger, een allround sportsman en de vriend van prinsessen en Hollywood-schoonheden". Na de opening van de eerste Ted Baker winkel in 1988 opende hij nog meer winkels in het Engelse Manchester en Nottingsham. Daarna ging het snel en werden er ook winkels in de Engelse hoofdstad London geopend, in Covent Garden onder andere. In 1990 kocht Ray Kelvin het bedrijf rechtstreeks van mede-eigenaren Goldberg and Sons. Een nieuw assortiment, Ted Baker Woman, werd gelanceerd in 1995. 

Producten en Diensten van Ted Baker
Wat maakt Ted Baker nou niet de zoveelste kledingwinkel en waar onderscheidt het bedrijf zich in? Ted Baker verkoopt luxe kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Zowel in fysieke winkels als online. Ted Baker heeft een aantal zelfstandige winkels in het Verenigd Koninkrijk. Het Ted Baker assortiment wordt ook verkocht door andere retailers (Ted Baker Trustees). Ted Baker heeft winkels en verkooppunten in Europa, de Verenigde Staten, Canada, Australië, Azië, Zuid Afrika en zelfs in het Midden-Oosten. In augustus 2012 openden zij een winkel op Fifth Avenue in New York City. 

Onder trouwe fans van het merk staat Ted Baker bekend om zijn eigenzinnige maar ook commerciële mode aanbod, hoogwaardige designdetails en onderscheidend gebruik van diverse patronen en kleuren. Naast kleding en diverse accessoires (zoals bijvoorbeeld tassen) verkoopt Ted Baker inmiddels ook spulletjes voor uw interieur. Denk hierbij bijvoorbeeld aan telefoon hoesjes, handdoeken of dekbedhoezen. Wel allemaal in de style van het bedrijf natuurlijk, dus ook uitgerust met diverse patronen en kleurtjes. Als het bestuur iets op de markt brengt vragen ze zichzelf altijd eerst "Zou Ted het zo doen?" referend aan het alter ego van de oprichter Ray Kelvin. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Ted Baker 
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Ted Baker? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Ted Baker op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Ted Baker vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Ted Baker of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Ted Baker nu achter.