Lees Street one reviews en ervaringen van klanten!

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Street One

Ben je op zoek naar een nieuwe jas of wil je gewoon graag de laatste online-mode bekijken? Kijk dan snel of Street One iets voor jou is! Street One is een modemerk uit Duitsland dat elk jaar 12 collecties uitbrengt. Street One richt zich voornamelijk op makkelijk te dragen kleding die je elke dag van het jaar aankan. In Nederland heeft Street One een paar vestigingen, maar je kunt ook online een bestelling plaatsen. Ben jij benieuwd wat andere klanten van Street One vonden? Of wil je bijvoorbeeld weten of de webshop betrouwbaar is en snel levert? Of wil je weten hoe de mode van Street One bij andere klanten bevallen is? Lees dan eerst de ervaringen van andere klanten hier op Reviewsbird. Zo kun je snel zien of de webshop van Street One betrouwbaar is en wat voor service ze leveren aan hun klanten, en zo kan je met een gerust hart een aankoop doen of een bestelling plaatsen.

Over Street One mode

Street One werd in 1989 opgericht in Duitsland in de buurt van Hannover. Het merk richt zich op easy-to-wear fashion. Dat wil zeggen; makkelijke, comfortabele kleding die je elke dag van het jaar aankan. Street One mode verkoopt kleding voor mannen en vrouwen. Street One is de uitvinder van het 12-collecties-syteem, waarbij iedere maand een compleet nieuwe collectie wordt gelanceerd. Het merkt brengt dus twaalf collecties per jaar uit, en streeft ernaar om hun klanten snel van de laatste mode te kunnen voorzien. Street One heeft 4300 verkooppunten in Duitsland en de rest van Europa.

Wil je weten waar je in Nederland de mode van Street One kunt kopen? In Nederland heeft Street One veel winkels, bijvoorbeeld in Schagen, Voorburg, Hoogeveen, Elst, Sliedrecht en Dordrecht. Street One heeft een ‘store locator’ op hun website voor als je benieuwd bent naar de filialen bij jouw in de buurt. Als je je adres invoert, laat de store locator je zien welke winkels het dichtst bij jouw in de buurt zitten.

Producten en Diensten Street One online

Als je de mode van Street One wil kopen, hoef je daarvoor niet per se de deur uit. Je kunt namelijk ook altijd terecht bij de online store van Street One. Street One biedt ook online een breed assortiment aan van kleding en accessoires voor mannen en vrouwen. Zo verkoopt Street One bijvoorbeeld broeken, jassen, vesten, blouses, jurken en shirts.

Ook kun je makkelijk zien op de website van Street One wat er net nieuw binnen gekomen is, door op het tabje ‘new’ te klikken. Ook sorteert de website bijvoorbeeld al ‘basic’ — dus eenvoudige kledingstukken — voor je uit. Als je nog niet helemaal weet wat je met kopen en je inspiratie nodig hebt, heeft Street One nog een tabje met ‘Inspirations’ waar je je kunt laten inspireren voor bijvoorbeeld ‘outdoor kleding’ of de ‘power of green’. Hier vind je bijvoorbeeld seizoensgebonden kleding, maar ook kledingstijlen gesorteerd op kleur.

One Street Sale

Wil je graag weten wanneer Street One een sale heeft? Of wanneer je kortingscodes voor Street One kan krijgen? In de webshop van Street One staan vaak kledingstukken van vorige collecties aangeboden voor een lagere prijs. Je hoeft hiervoor alleen maar op het kopje ‘Promotion’ te klikken en je komt bij hun sale uit. Er staat vaak ook op de website aangegeven wanneer ze sales hebben. Aan het eind van de winter heeft Street One in elk geval een Winter Sale en ook tijdens Black Friday kun je kortingen verwachten. Als je je online aanmeldt voor de nieuwsbrief van Street One krijg je gelijk 10% korting op je volgende bestelling en word je op de hoogte gehouden van eventuele toekomstige kortingen.

Reviews, klachten en Street One ervaringen

Heb jij al een keer iets gekocht bij Street One en ben je tevreden of juist niet? Hoe heb je de service in de winkel van Street One ervaren? Kun je ons misschien iets vertellen over de damesmode van Street One? Wij van Reviewsbird zijn heel benieuwd naar jouw mening.

Ben je niet in de fysieke winkel van Street One geweest, maar heb je een bestelling gedaan bij de webshop van Street One en wil je graag iets kwijt over de kwaliteit van het product of de manier of snelheid van de levering? Hier bij Reviewsbird willen we je ook dan graag vragen om je ervaringen met ons te delen. Door jouw beoordeling over Street One achter te laten kunnen andere toekomstige klanten van Street One snel zien of de webshop betrouwbaar is en of de producten van goede kwaliteit zijn. Ook kunnen klanten zien hoe de service in de winkels van Street One bij andere klanten bevallen is. Ook als je ervaringen met Street One zijn tegengevallen en je eigenlijk alleen maar klachten hebt, horen we graag van je. Wees niet bang om een negatieve review achter te laten, want alleen met eerlijke reviews kunnen we hier op Reviewsbird een zo helder mogelijk beeld schetsen van Street One en hun producten.


Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review