Stella Fietsen

Alle reviews

Stella Fietsen

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Stella Fietsen

U heeft vast wel eens gehoord van een E-bike, het is een Elektrische fiets dat op een accu rijdt. Het ontstaan van een Elektrische fiets begon in het negentiende eeuw, waar Hosea W. Libbey uit Boston, een elektrische fiets ontwikkelde met een dubbele motor. Er waren weinig elektrische fietsen in de loop van de jaren tot aan 1998.

In 1998 groeide deze markt aanzienlijk en werden er veel verschillende elektrische fietsen aangeboden. In 2001 gebruikte men vaker het term e-bike, dat eigenlijk een fiets met een gashendel aanduidt. In China is het produceren van elektrische fietsen het grootst, uit verschillende cijfers blijkt dat ze in 2006 ongeveer 3 miljoen fietsen exporteerde.

Bent u op zoek naar een geweldige ervaring met een E-bike? Er zijn niet veel websites die e-bikes aanbieden met een kwalitatieve service. Daarom is het belangrijk om reviews te lezen over verschillende bedrijven, want op deze manier maakt u de juiste keuze.
 
Over Stella Fietsen
Stella beweert meer te zijn dan alleen een e-bike, zij geloven dat het gaat om uitstekende service en topkwaliteit. Zij zijn meer dan alleen een product en daarom maken zij een e-bike op maat voor u! Kijk ook hier voor verschillende reviews over andere bedrijven.

Stella is het enige A-merk met meer dan 250 monteurs in hun eigen fabriek in Nunspeet. Stella biedt behalve e-bikes ook een uitstekende service zoals een proefrit of levering tot aan uw eigen huis.
 
Op de website kiest u eenvoudig een product maar u kunt ook eerst een proefrit nemen als u dat liever heeft. Het bedrijf heeft ook een organisatie genaamd Stella Foundation en daar kunt u zien dat Stella meer is dan alleen een product of zakelijk bedrijf. Zij leveren bijdrage aan activiteiten die andere mensen blij kunnen maken zoals het geven van e-bikes aan een gezin dat doodziek is. 

Producten en diensten Stella Fietsen
Stella verkoopt verschillende e-bikes op hun websites zoals damesfietsen, herenfietsen, senioren fietsen, mama fietsen, school bikes, transportfietsen en trekkingfietsen. Dit zijn overigens de hoofdcategorieën, want Stella verkoopt nog veel meer.  

Stella verkoopt fietsen met verschillende attributen en als u de juiste e-bike wenst, dient u hier op te letten. Bijvoorbeeld de Cosmo Comfort heeft een actieradius van 160 km met een middenmotor, waarbij de Cosmo Superior een actieradius heeft van 170 km en een voorwielmotor. Deze attributen ziet u onder elke fiets op de website!

Stella verkoopt niet alleen producten maar biedt ook nog eens uitstekende diensten zoals een 5 jaar garantie voor elke fiets en 3 jaar garantie voor de accu’s. Stella komt ook graag bij u langs als u een proefrit wilt doen, voordat u besluit te kopen! Zij leveren uw fiets binnen 5 werkdagen voor u deur, dus u hoeft ook niet lang te wachten.

Complimenten, klachten of tips voor Stella Fietsen
Heeft u toevallig een nieuwe E-bike gekocht?, dan zouden wij dat graag willen weten. Deel graag u meningen en advies over dit bedrijf zodat wij het beste beeld kunnen schetsen. Het maakt namelijk niet uit of u nou klachten, complimenten of tips wilt delen, alles is welkom!

Zo helpt u ook de volgende klant door het delen van een review, vergeet niet, het begint altijd bij uzelf. Heeft u bijvoorbeeld een testrit gedaan op een e-bike? Laat dan weten wat u ervan vindt en geef een review en een beoordeling!

Ook als u ervaring heeft met de klantenservice en de website van Stella willen wij en anderen dat graag weten! Zo creëren we allemaal het beste beeld van Stella.