Sport44

Alle reviews

Sport44

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Sport44

Sporten is van cruciaal belang voor een gezond en gelukkig leven. Om het even wat je doet, als je maar regelmatig beweegt. Steeds meer Nederlanders worden actief in een heleboel soorten sporten! De meest voorkomende zijn nog steeds fietsen en hardlopen. Voor deze sporten heb je vaak nood aan bijhorende zaken, denk aan kleding, accessoires, en onderhoudsproducten. Dit kun je aankopen via de webshop van Sport44. Omdat je bij het sporten vaak intens bezig bent, is het zeer belangrijk dat je zeker weet dat je goede kwaliteit aankoopt, met uiteraard een mooie prijs-kwaliteitsverhouding. Wat denken andere mensen van dit bedrijf? Dat is immers erg belangrijk om te weten. Lees dus zeker eerst de ervaringen en besprekingen van klanten van Sport44, hier op ReviewsBird.

Over Sport44
Sport44 is een Nederlands bedrijf gevestigd in Vorden. Het richt zich op het aanbieden van sportgerief via een webshop. Sport44 is actief doorheen de Benelux en biedt producten aan door heel Europa. Sport44 is bereikbaar per e-mail of per telefoon. Je kunt Sport44 ook volgen via Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en Vimeo. Het bedrijf heeft geen fysieke winkel en is dus alleen online aanwezig.

Producten en diensten van Sport44
Bij Sport44 kun je allerlei sportproducten online bestellen via een webshop. Sport44 richt zich vooral op Fietsen (kleding, onderdelen, accessoires, onderhoud, fietstrainers, schoenen, helmen, enzovoort) en Hardlopen (vooral kleding zoals broeken, shirts, vesten en jacks). Je kunt op de website ook een sectie Fietsendragers vinden, waar je een trekhaak en allerlei accessoires kan bestellen. Sport44 biedt producten aan van een heleboel merken, zoals BELL, K-Edge, NEW LOOXS, Mio, Science in Sport en Vittoria.

Als je wil betalen voor je bestelling, kun je dat doen met iDEAL, VISA, Bancontact Mistercash of achteraf betalen via AfterPay. Vanaf je bestelling een bepaalde orderwaarde bereikt, zal deze gratis worden verzonden binnen Nederland en België. Voor andere landen verschilt het per bestelling. Mits je een geldig Belgisch BTW nummer hebt, is het mogelijk om een intracommunautaire levering aan te vragen. Je moet daarvoor wel een account van Sport44 aanmaken. Het is mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Sport44. Je ontvangt dan allerlei tips ter inspiratie, nieuws en eventueel aanbiedingen.

Klachten, complimenten en tips voor Sport44
Als je niet tevreden bent met je bestelling, kun je die binnen dertig dagen retour sturen. Hiervoor worden kosten aangerekend. Je kunt je klacht ook altijd melden hier op ReviewsBird, want zo kun je andere mensen die eraan denken om hun sportgerief bij Sport44 aan te kopen waarschuwen en ze vertellen over jouw negatieve ervaring. Was er iets mis met de levering, de klantendienst van Sport44 of het product zelf? Laat een beoordeling achter en laat het ons weten! Maar als je daarentegen enorm tevreden bent over het aanbod en de diensten van Sport44, is het net zo leuk om het bedrijf een complimentje te geven via deze site. Dat is aangenaam om te lezen voor andere mensen! Wat je mening ook is, positieve of negatieve ervaringen, schrijf een review van Sport44 en help andere mensen!