Speeltoesteldiscounter

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Speeltoesteldiscounter

Wil jij een speeltoestel kopen? Of ben je op zoek naar een speeltoestel voor in de tuin? Bij speeltoesteldiscounter kan je terecht voor het kopen van allerlei klim- en speeltoestellen voor jouw kinderen.

Wij zijn heel erg benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit bedrijf. Kun je ons wat meer vertellen over de prijs-kwaliteit verhouding, of heb je misschien contact gehad met de klantenservice en wil je hier iets meer over kwijt? Aan de hand van de informatie die je ons geeft door middel van reviews en/of beoordelingen kunnen anderen zich ook een objectief beeld vormen over dit bedrijf. Het delen van jouw ervaringen wordt dus zeer gewaardeerd.

Over Speeltoesteldiscounter

Speeltoesteldiscounter specialiseert zich in de verkoop van speeltoestellen en ander buitenspeelgoed. Het bedrijf verkoopt klim- en speeltoestellen voor kinderen vanaf twee jaar. De gemiddelde bouwtijd van deze speel- en klimtoestellen bedraagt ongeveer 140 minuten. De website is opgericht omdat de eigenaar vond dat het verkopen van speeltoestellen betaalbaarder kon. Daarom is het speelgoed op de website betaalbaar en wordt het gratis geleverd. Alle speeltoestellen van het bedrijf bevatten het FSC keurmerk. Dit betekent dat het gebruikte hout voor de speeltoestellen uit een verantwoord beheerd bosgebied komen.

Producten en diensten van Speeltoesteldiscounter

Speeltoesteldiscounter heeft dus klimtoestellen in hun assortiment voor kinderen vanaf twee jaar. Naast klimtoestellen vind je bij dit bedrijf ook houten speelhuizen en andere speeltoestellen. Ze hebben een uitgebreid assortiment aan speeltoestellen, maar ook sportbenodigdheden vind je op deze website. Of je nu op zoek bent naar een basketbalring voor aan de muur of naar keepershandschoenen, spulletjes voor in de tuin of een graafmachine. Bij speeltoesteldiscounter kan je terecht voor al deze dingen, zo maak je je tuin tot een speelparadijs voor je kinderen.

De shop draagt het Webwinkelkeur keurmerk, wat over het algemeen een teken is van betrouwbaarheid, omdat het dan toch aan de eisen moet voldoen. Bij dit keurmerk staat dat het bedrijf vier sterren draagt van de vijf sterren.

Klantenservice van Speeltoesteldiscounter

Nu kan het natuurlijk zo zijn dat je klachten of vragen hebt voor Speeltoesteldiscounter, het bedrijf verkoopt eigenlijk alleen nog via partners zoals Bol.com. Het beste wat je kunt doen is dan ook contact opnemen bij de partner van het bedrijf, zoals dus bijvoorbeeld Bol.com. Het hoofdkantoor van Speeltoesteldiscounter is te vinden aan de Vlampijpstraat 75 h, 3534 AR te Utrecht.

Ervaringen, klachten en tips over Speeltoesteldiscounter

Wij, van ReviewsBird Nederland, zijn heel benieuwd naar wat jouw ervaring nou precies is met dit bedrijf. Is alles echt zo simpel als dat ze willen doen geloven of klopt dit niet helemaal? Met jouw ervaring kunnen we ons een goed beeld vormen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Hiermee kunnen we makkelijker bepalen of we met dit bedrijf in zee willen gaan of dat we dit bedrijf misschien voortaan beter links kunnen laten liggen. Laat daarom vooral jouw ervaringen, klachten en tips over Speeltoesteldiscounter achter op deze pagina van ons platform. Hiermee help je andere potentiele klanten, het wordt dus enorm gewaardeerd.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review