Speelgoeddirect.nl

Alle reviews

Speelgoeddirect.nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Speelgoeddirect.nl

Heb je kinderen, of is er eentje op komst? Dan weet je dat je om de zoveel tijd eens wat speelgoed zal moeten aankopen. Je kleintjes willen zich immers vermaken, en de hele dag voor de tablet zitten is ook maar niets. Maar natuurlijk is het niet altijd even gemakkelijk om naar de speelgoedwinkel te trekken en daar iets uit te kiezen. Gelukkig bestaan er tegenwoordig genoeg online winkels waar je speelgoed kan bestellen, zoals Speelgoeddirect.nl. Je wil wel het beste voor je kinderen, en zeker geen kat in de zak kopen. Hierdoor is het een goed idee om eerst eens op ReviewsBird te lezen wat klanten van Speelgoeddirect.nl te zeggen hebben over dit bedrijf. Hoe zijn de ervaringen, zijn er veelal positieve beoordelingen te vinden? Lees het hier.

Over Speelgoeddirect.nl
Speelgoeddirect.nl is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in allerlei speelgoed. Het bedrijf is gevestigd in Amersfoort, waar er ook een showroom is. Je kunt Speelgoeddirect.nl volgen op FaceBook, Instagram en hun video’s bekijken op YouTube. Het bedrijf is altijd bereikbaar per e-mail, en van maandag tot vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur via de telefoon. Er staat ook een contactformulier op de website. Speelgoeddirect.nl beschikt over een Stichting Webshop Keurmerk.

Producten en diensten van Speelgoeddirect.nl
Speelgoeddirect.nl heeft een online webstore waar ze allerlei soorten speelgoed verkopen. Je moet dan vooral denken aan de categorieën Baby & Peuter (driewielers, houten speelgoed, knuffels, speeltenten, enzovoort), Buitenspeelgoed (glijbanen, kinderfietsen, schommels, speelhuisjes, springkussens, strand speelgoed, trampolines), Spellen en Puzzels (bordspellen, gezelschapsspellen, kaartspellen, puzzels en ruilkaarten). Ook voor Sport is er een sectie, bijvoorbeeld voor badminton, basketbal, sjoelen, skaten, tafeltennis, ... Als je kinderen iets zoeken voor Hobby & Creatief, is dat ook beschikbaar op Speelgoeddirect.nl, zoals voor knutselen, muziek, schilderen, tekenen en kleuren. Tot slot is er nog een afdeling voor schoolgerief, met onder andere schoolborden, tassen en trolleys. De meest populaire artikelen zijn Voetbaltafels, Zandbakken, Pokémon kaarten en Kindermeubels.

Je kunt voor alle producten van Speelgoeddirect.nl betalen per iDeal, met een bankoverschrijving, via PayPal, American Express, VISA, MasterCard, Bancontact Mister Cash of achteraf betalen met AfterPay (let op, slechts tot een bepaald bedrag). Vanaf je bestelling een bepaald bedrag overschrijdt, is de bezorging ervan gratis. Leveren in België is ook mogelijk, maar hiervoor gelden altijd verzendkosten. Ook andere landen zijn beschikbaar, je kunt hiervoor een prijsopgave aanvragen. Bij elk artikel staat normaal gezien een indicatieve levertijd, waarna je per e-mail een notificatie ontvangt wanneer je bestelling is verzonden. Op de website is ook een blog te vinden.

Klachten, complimenten en tips voor Speelgoeddirect.nl
Heb je zelf al eens iets aangekocht voor je kinderen bij Speelgoeddirect.nl? Dan willen wij graag weten wat jouw mening hierover is. Zijn jij en je kinderen tevreden over je aankoop en wil je een complimentje geven aan Speelgoeddirect.nl? Dan kun je dat doen via ReviewsBird! Zo informeer je andere mensen ook over jouw ervaringen, en kunnen zij zich hierop baseren om ook een aankoop te doen. Maar als je een klacht heb, kun je dat net zo goed hier laten horen. Schrijf een review en deel jouw ervaringen met Speelgoeddirect.