Somfy Shop

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Somfy Shop

Om het wooncomfort in en om je huis en tuin te verhogen kun je een aantal dingen doen. Je kunt bijvoorbeeld producten uit de Somfy Shop aanschaffen, daar worden smart home producten verkocht die al door miljoenen klanten wereldwijd gebruikt worden. Betekent dat automatisch dat Somfy Shop betrouwbaar is en goede service en kwaliteit levert? De mensen die antwoord op die vragen kunnen geven zijn de klanten van het bedrijf die reviews op onze website hebben achter gelaten. Zo kun je de Somfy Shop eenvoudig met andere leveranciers vergelijken en kijken hoe het gesteld is met de klantvriendelijkheid van de site.

Over Somfy Shop

Somfy Shop

is onderdeel van Somfy Nederland BV dat op haar beurt weer deel uitmaakt van het internationale Somfy concern. Dit grote bedrijf heeft al meer dan 50 jaar ervaringen met het ontwikkelen en op de markt brengen van smart home producten voor woningen en gebouwen. De Nederlandse Somfy Shop heeft een uitgebreide rubriek die over alles wat met de klantenservice te maken heeft gaat. Je vindt er extra informatie over verzendingen en bezorgingen en antwoorden op de meest gestelde vragen. Wil je liever persoonlijk met Somfy Shop contact opnemen? Bel dan naar de medewerkers die in Hoofddorp voor je klaar zitten om je verder te helpen. Ook kun je jouw Somfy Shop account bekijken als je meer wilt weten over de status van een bestelling. Over het algemeen krijg je de artikelen uit de Somfy shop al binnen 3 werkdagen bij je thuis geleverd.

De producten en diensten van Somfy Shop

Deze online shop verkoopt smart home producten waarmee je jouw interieur op bijzondere manieren veiliger en prettiger kunt maken. Wist je bijvoorbeeld al dat veel klanten bij Somfy Shop kiezen voor slimme rookmelders en smart radiatorkranen. Wil je automatisch je garagedeur of rolluiken kunnen openen? Bekijk dan de smart producten die Somfy Shop hiervoor in de aanbieding heeft. Het beveiligen van je huis draagt ook bij tot extra wooncomfort en daarom biedt Somfy Shop alarmsystemen. Deze systemen zijn geschikt voor binnen of buiten en zijn compleet te personaliseren met camera's, raam- en deursensoren en draadloze sirenes. Als je niet goed weet welke Somfy Shop producten het beste bij je eisen passen dan kun je gebruik maken van de keuzehulp die op de site van Somfy te vinden is.

Reviews en commentaren over Somfy Shop

Welke ervaring heb jij als klant met de producten uit de Somfy Shop? Ben je aangenaam verrast over de kwaliteit en de mogelijkheden of is het tegendeel waar, ben je behoorlijk ontluistert na ontvangst van jouw bestelling. Welke mening je ook heb we hopen dat je hem bij ons wilt delen met een Somfy Shop review zodat we samen met jouw aan andere klanten kunnen laten zien wat hen te wachten staat. Niet alleen worden zo de voor- en nadelen van de Somfy Shop producten duidelijk ook komt men meer te weten over de kwaliteit van de geleverde producten en de technische ondersteuning van de medewerkers. Jouw beoordeling is daarom erg belangrijk en klanten kijken er al naar uit om hem te lezen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review