Snelle Offerte reviews en ervaringen van klanten

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Snelle Offerte

Als je op zoek bent naar bepaalde, relatief dure producten, dan koop je die natuurlijk niet meteen bij de eerste de beste winkel die je tegenkomt. De meeste mensen doen eerst een vergelijkend onderzoek tussen de verschillende aanbieders. SnelleOfferte.nl biedt hier hulp bij! Sommige websites en webwinkels maken het leven van de consument echt makkelijker. Maar toch is het opletten geblazen. Krijgt u van SnelleOfferte inderdaad wel een goede prijs aangeboden, of zijn de offertes die u toegestuurd kreeg helemaal niet concurreren en allemaal boven de prijs? Hoeveel offertes ontvangt u eigenlijk? Geven deze een goed beeld van de producten die op de markt zijn? Om hier een goed oordeel over te vormen vragen wij aan de bezoekers van deze vergelijkingssite om reviews achter te laten bij de bedrijven die opgenomen zijn in onze gids. Plaats een review en geef in deze review uw eerlijke beoordeling over de online webshop in kwestie. Aan de hand van uw ervaringen wordt het voor andere consumenten veel makkelijker om een keuze te maken. We zijn er met zijn allen voor elkaar, om elkaar te helpen! Toch?

Over SnelleOfferte


De webshop SnelleOfferte.nl is onderdeel van Match4markets B.V. Dit bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van koophandel op een adres in de Bargelaan in Leiden. Match4markets is een bedrijf dat hoge kwaliteit leads genereert op het gebied van producten voor senioren zoals trapliften, instapbaden, inloopdouches, scootmobielen, platformliften en huisliften. Match4markets werkt samen met verschillende toonaangevende fabrikanten en leveranciers om een onafhankelijk en gepersonaliseerd aanbod aan leads te leveren. Bezoekers van de webshop SnelleOfferte.nl kunnen telefonisch contact met medewerkers van het bedrijf opnemen via het telefoonnummer dat op de website staat weergegeven. Voor deze dienst hoeft u niet te betalen. In plaats daarvan betalen de bedrijven van wie offertes worden gestuurd een vergoeding wanneer de consument tot aankoop is overgegaan.

Producten en diensten van SnelleOfferte.nl


Via de website SnelleOfferte.nl kunnen mensen offertes aanvragen van verschillende zaken. In de meeste gevallen gaat het om hulpmiddelen voor senioren en minder validen. De producten waar je op dit moment een offerte van kunt aanvragen zijn trapliften, huisliften, platformliften, scootmobiels, een instapbad en inloopdouches, aanpassingen voor de auto’s, koffieautomaten, watercoolers, en gehoorapparaten. Doel van de website is om de senioren en andere mensen die erover denken om een dergelijk product aan te schaffen op een eenvoudige manier verschillende offertes toe te sturen zodat de consument snel een goed overzicht heeft van wat er mogelijk is.

Complimenten, klachten en tips over SnelleOfferte


Op de website van SnelleOfferte is eigenlijk niks te koop! Het enige wat u daar kunt doen is het aanvragen van offertes van bepaalde producten, die niet door SnelleOfferte worden gemaakt. Het is dus eigenlijk meer een tussenpersoon. Wat vindt u van deze dienst? Vindt u de offertes een representatie gedeelte van de markt weergeven? Is de dienst betrouwbaar? Of hebben we hier te maken met offertes van hele dure bedrijven of bedrijven die geen betrouwbare producten leveren? Wij hopen dat u uw persoonlijke ervaringen met deze dienstverlener met ons wilt delen en een review wilt achterlaten.


Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review