Slapen Online

Alle reviews

Slapen Online

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Slapen Online

Niemand zal het betwisten: een goede nachtrust is van cruciaal belang voor je humeur en je gezondheid. En bij verlenging dus voor een gelukkig leven! Om een goede nachtrust te krijgen moet je natuurlijk ervoor zorgen dat je een kwalitatief bed en geschikte matras hebt. Bij Slapen Online kun je dergelijke zaken aankopen, via hun webshop. Een bed en matras online aankopen gaat natuurlijk niet altijd zonder problemen, dus je moet je ervan verzekeren dat je bij Slapen Online terecht kan voor goede producten, een mooie prijs en puike dienstverlening. Dat kun je best doen door hier op ReviewsBird goed te lezen wat er allemaal gezegd wordt over dit bedrijf door hun klanten. Wat denken mensen van Slapen Online? Leer van hun ervaringen.

Over Slapen Online
Slapen Online is een Nederlandse webshop voor alles wat met slapen te maken heeft. Ook is er een winkel met 300 vierkante meter showroom te Alkmaar. Deze is 7 dagen per week op afspraak geopend, van 9:00 uur tot 21:00 uur. Slapen Online is een familiebedrijf en bestaat reeds drie generaties. Heb je vragen of klachten, of wil je Slapen Online voor iets anders contacteren? Je kunt hen altijd een e-mail sturen of een telefoontje naar hen plegen. Ook is er een live chat op de website, net als een contactformulier. Je kunt Slapen Online volgen op hun sociale mediakanalen: Facebook, Instagram en Pinterest.

Producten en diensten van Slapen Online
Via de winkel en webshop van Slapen Online kun je producten aanschaffen die te maken hebben met slapen en je slaapkamer. De artikelen vallen voornamelijk onder deze onderverdelingen: Boxsprings (zowel voor 1 als 2 personen, elektrisch verstelbaar of niet), Bedden (slaapbanken, hoofdborden, kinderbedden en gewoon algemene bedden), Matrassen (koudschuim, latex, pocketvering, traagschuim en topdekmatrassen), Bedbodems, Beddengoed (zowel dekbedden, beddenspreien en dekbedovertrekken als kussen, kussenslopen en molton) en Interieur (accessoires voor je slaapkamer zoals stoelen en nachtkastjes).

Weet je niet goed welk soort bed of welk type matras geschikt is voor jou? Dan kun je bij Slapen Online persoonlijk advies aanvragen. Slapen Online richt zich ook op maatwerk, dus als je een afwijkende matras wil, kun je altijd een offerte op maat aanvragen. Je kunt voor de producten betalen met iDeal, Bancontact Mister Cash, PayPal, Maestro, Mastercard, American Express, Apple Pay en VISA. Indien gewenst kun je ook in termijnen betalen via In3 of met SprayPay. De prijzen op de site zijn inclusief BTW, en zodra je voor een bepaald bedrag bestelt, is de levering gratis. Slapen Online levert ook in België, en in overleg in andere Europese landen.

Klachten, complimenten en tips voor Slapen Online
Een matras of bed gekocht bij Slapen Online en je wil het bedrijf daar absoluut een complimentje over geven omdat je zo tevreden bent? Dat kun je hier doen, dat is ook zo leuk voor andere mensen om dat te lezen, dan weten ze dat klanten een goede beoordeling aan Slapen Online geven. Maar als je een klacht hebt, kun je die natuurlijk ook plaatsen. Schrijf een review over dit bedrijf, wat je mening ook is, en help andere mensen verder.