Sidestep

Alle reviews

Sidestep

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Sidestep

Het kan een lange weg zijn, om de juiste schoenen te vinden die je graag wilt. Het lukt niet een ieder om direct de juiste maat en type schoen te vinden, waarnaar ze op zoek zijn. Sitestep kan hiervoor een oplossing zijn. Online reviewslezen van klanten die al eerder schoenen hebben aangeschaft bij Sidestep, zal jou zeker helpen om de juiste keuze te maken.

Over Sidestep
Sidestep heeft zijn winkels kunnen openen in verschillende delen van Nederland. Zo kun je in Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Den haag, Arnhem, Amersfoort en Enschede een filiaal vinden. Momenteel zijn er meer dan 70 sidestep winkels in geheel Nederland.  Elke klant kan in zijn favoriete of dichtstbijzijnde winkel shoppen. Het domein van Sidestop bestaat al langer dan 4 jaar. Dit maakt het bedrijf online gemakkelijker vindbaar en heeft een hoge mate van betrouwbaarheid.

Producten en diensten van Sidestep
Sitestep die nu in een groot deel van Nederland opereert werkt met een aantal topbrands zoals: Nike, Adidas, Puma, Vans, Timberland, Dr. Martens, new Balance, Reebok, Converse, Fila, Farah en Stance. Klanten kunnen op de website alle merken en typen schoenen bekijken. Er is een heel assortiment voor dames, heren, kinderen en nieuwe artikelen die pas zijn binnengekomen. Ook kun je als klanten kiezen voor uitverkoop artikelen. De topmodellen die er staan, zijn voor een heleboel klanten een plezierige keuze. Deze modellen zijn allemaal van Adidas NMD, Nike Air Force 1, Nike Air Max Dia, Adidas Ultra Boost, Nike M2K Tekno, Nike Air Max 270, Adidas Continental 80, Bestelwagens Old Skool, Nike Air max 90 Fila Diruptor, Adidas Falcon, New Balance 574.

Met de aanbiedingen wilt Sidestep jou uitnodigen om te bestellen in de webshop. Doordat je de nieuwste artikelen zal bestellen, kun je de eerste zijn die een bepaald product kiest. Nadat je al een keuze hebt gemaakt, kun je dit gerust in je winkelmandje plaatsen. Zo blijft het bewaart. Ook heb je recht op het annuleren van je bestelling. Dit mag binnen een periode van 30 dagen. Zonder opgave van reden. Voor het annuleren van een bestelling kun je contact maken met de klantenservice van Sidestep via email of telefonisch. Gebruik hiervoor het annuleringsformulier.

Na jouw bestelling te hebben geplaatst is het dan tijd om de betaling te doen. Sidestep zorgt er ook voor dat je via verschillende betalingssystemen kunt betalen voor je producten. Het bedrijf accepteert creditcards, paypal, iDEAL, Sofort en Klarna. Op zo een manier kun je veilig en betrouwbaar betalen overal en altijd. Deze betalingssystemen worden beveiligd en zorgen ervoor dat er geen diefstal of andere calamiteiten komen bijkijken.

Complimenten, klachten en tip voor Sidestep
Heb je recent toevallig een leuke schoen gekocht bij Sidestep? Dan willen wij graag weten wat jouw ervaring was met deze shop. Je kunt graag jouw advies en ervaring met het bedrijf delen met andere klanten. Heb je complimenten, klachten of tips voor het bedrijf, alles is welkom. Op zo een manier help je toekomstige klanten om een keuze te maken, doordat ze jouw review en beoordeling hebben gelezen. Heb je al gebruik gemaakt van de klantenservice, deel dan jouw ervaring met klanten.