Shop4nl

Alle reviews

Shop4nl

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Shop4nl

De entertainmentindustrie is één van de grootste ter wereld. Miljoenen mensen gaan dagelijks op zoek naar videogames, films, boeken, elektronica, enzovoort. Bij Shop4nl kun je dergelijke zaken allemaal online aankopen en aan je deur laten afleveren. Let wel op dat je zeker eerst de reviews van huidige en voormalige klanten van Shop4nl goed doorneemt, hier op ReviewsBird. Zo kom je te weten wat andere mensen denken van dit bedrijf en daar kun je dan zelf je mening over vormen. Lees dus zeker verder.

Over Shop4nl
Shop4nl is een Engels bedrijf dat gevestigd ligt in Chesterfield, Verenigd Koninkrijk. Ook in Nederland is dit bedrijf actief, en het richt zich vooral op het online verkopen van videogames en entertainmentproducten. Shop4nl is begonnen in 2012. Je kunt het bedrijf contacteren met een online chat, via e-mail of telefonisch (let op dat dit naar een Brits nummer is). Het is mogelijk om je in te schrijven voor hun nieuwsbrief om kortingen en speciale aanbiedingen te ontvangen. Shop4nl is ook actief op sociale media zoals Facebook en Twitter.

Producten en diensten van Shop4nl
Bij Shop4nl kun je een webshop vinden voor allerlei videogames, entertainmentproducten en accessoires. Voor Gaming kun je er onder andere spellen en accessoires aankopen voor de PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series X, PC & Mac en overige gaming (denk aan 3DS, S Vita, Nintendo Wii, PS2, en andere retro gaming). Er zijn ook een heleboel bordspellen, kaartspellen en ruilkaarten te koop. Wat betreft Films & Tv-series kun je allerhande Blu-rays en DVDs aankopen. Ook verzamelobjecten zijn er te vinden, denk aan actiefiguren, speelfiguren en Gothic & Fantasy. Muziek (CDs, Vinyl en Cassettes) en Boeken zijn ook aanwezig. Als je op zoek bent naar Speelgoed, Elektronica, Kleding & Accessoires, Sport & Buitenshuis, Home & Tuin, kun je ook terecht bij Shop4nl.  

Shop4nl heeft een programma voor trouwe klanten, waarbij je 2,5% van de waarde van je bestelling terugkrijgt in de vorm van Player Points die je kunt inwisselen voor een waardebon, in te wisselen bij je volgende bestelling. Je hoeft hiervoor niets speciaals te doen, alleen een account aan te maken. Wat betreft betaalmogelijkheden kun je bij Shop4nl betalen via PayPal, iDeal, VISA, MasterCard en American Express. Hou er wel rekening mee dat Shop4nl een Britse bankrekening heeft, waardoor er aan de kant van je bank extra kosten kunnen worden gevraagd. De producten worden normaal gezien binnen 24 uur verzonden doorheen de week. Shop4nl levert in zowel Nederland en België met bepaalde verzendkosten, duurder als je voor een expreslevering opteert. In dat geval heb je je bestelling in huis binnen 2 tot 6 werkdagen, in andere gevallen tussen 3 en 7 werkdagen. Je bestelling retourneren is mogelijk, maar alleen als die nog niet geopend is en nog steeds verzegeld is.

Klachten, complimenten en tips voor Shop4nl
Heb je zelf al eens een Nintendo videogame, Dragon Ball Z figurine of ander entertainmentproduct aangekocht bij Shop4nl? Dan horen wij graag wat je daarvan denkt. Jouw mening is immers belangrijk voor andere mensen, zo kunnen ze veel leren van jouw ervaringen, en je klacht of complimentje voor Shop4nl. Schrijf dus zeker een review en geef een beoordeling aan dit bedrijf.