Sfeerhaard

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Sfeerhaard

Een sfeerhaard kan gezelligheid en warmte brengen in huis. Tegenwoordig is het zo dat er geen schoorstenen meer worden geplaatst in woningen. De meeste mensen stappen over naar een sfeerhaard. Als je wilt genieten van de juiste sfeerhaard dan is Desfeerhaard.nl een optie daartoe. Op onze website kun je reviews en beoordelingen te lezen van andere klanten. Dit kan jouw keuze helpen bepalen.

Over De Sfeerhaard

Desfeerhaard.nl heeft een passie voor interieur en is zich bewust van de functie van elektrische sfeerhaarden. Het bedrijf heeft jarenlang ervaring met elektrische sfeerhaarden van hoge kwaliteit. Betrouwbaarheid, veiligheid en innovatie staan centraal binnen het bedrijf. Het bedrijf is van start gegaan met een gezamenlijke passie van drie partners om klassieke openhaarden en bio ethanol haarden op de markt te brengen. Uit deze samenwerking zijn drie modellen van sfeerhaarden ontstaan.

Producten en diensten van De Sfeerhaard

Het assortiment van Desfeerhaard.nl bestaat uit wandhaarden en Inzethaarden. De volgende merken worden ook gepresenteerd op de website van het bedrijf; Vancouver, Toronto en Montreal. De Inzethaard Toronto is een van de haarden die gemakkelijk en overal te plaatsen is. Voor de inbouw van een cinewall of wandmeubel is deze haard dan perfect. De breedte van de lijst van 4,5 cm, het bevat verder een multicolor LED vlammen, een timerfunctie en is 100% elektrisch. Het bedrijf heeft hiernaast ervoor gezorgd dat de Toronto CSA en CE gecertificeerd zijn.

Naast de Toronto heeft het bedrijf ook de Vancouver voor elke woning. Deze openhaard is veilig en klassiek. Ook levert het bedrijf het bij de klant met een muurbeugel. Dit maakt het mogelijk het overal te kunnen hangen. De glazen breedte is vanaf 13,5 cm. Het bevat hiernaast decoratieve acryl kristallen, een capacitief touchscreen, een muurbeugel, het is 100% elektronisch, zorgt voor verwarming en is gecertificeerd met CSA, TUV en CE certificering.

Tenslotte kan de klant ook kiezen voor de Inzethaard Montreal. Het gaat hier om een dunne grafiet zwarte rand met een lijstbreedte van 2,9 cm. Deze openhaard zorgt ervoor dat je veilig bent en zonder rand in de wand van je kast past. Alle andere zaken gelden zoals bij de andere haarden ook hiervoor. Mocht je advies nodig hebben over de juiste openhaard in je woning, dan heeft het team van Desfeerhaard.nl de juiste personen die je hiervoor bijstaan. Hiernaast kan ook contact worden opgenomen met de klantenservice die 1 maal 24 uur te bereiken is. Dit kan telefonisch, via de website of via de mail.

Complimenten, klachten en tips voor De Sfeerhaard

Heb je weleens een openhaard gekocht bij Desfeerhaard.nl? Hoe heb je jouw haard ervaren? Heb je de juiste advies kunnen krijgen die je nodig had? Hoe heb je de klantenservice ervaren? En ben je tevreden over die het bedrijf heeft geleverd? Dit willen wij graag van je weten. Laat daarom een review en beoordeling achter, om zo het bedrijf te helpen aan verbetering. Als toekomstige klanten jouw review lezen kan het ze helpen om een goede keuze te maken bij het bedrijf.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review