Scheppachshop

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Scheppachshop

Gereedschap voor doe-het-zelfklussen en bouwprojecten worden online in groten getale aangeboden. Diverse nationale en internationale webshops bieden hun producten met mooie slogans en beloftes aan en de vraag rijst al snel waar je naar toe moet voor de beste kwaliteit en service. Zo is Scheppach Shop bijvoorbeeld een Duitse merk dat producten in diverse Europese landen, waaronder ook Nederland en België levert. Heeft het kopen van gereedschap bij een Duits merk gevolgen voor het retourneren van producten, de garantie of het behandelen van klachten die je kunt hebben? Wat vinden andere klanten bijvoorbeeld van de betrouwbaarheid van Scheppach Shop? Lees hun reviews op onze website zodat je precies te weten komt wat belangrijk is om zonder problemen producten online te kunnen bestellen.

Over Scheppach Shop

Scheppach

bestaat als Duitse producent en leverancier van gereedschappen als sinds 1927. De laatste jaren zijn deze producten ook via de eigen online Scheppach Shop te bestellen. Deze site wordt in Nederland beheerd door New Returns BV uit Nieuwveen waar ook het magazijn van het bedrijf te vinden is. De producten die je er besteld worden onder normale omstandigheden als de volgende dag bij je thuis bezorgd. Wil je vragen stellen of gewoon meer weten over bepaalde producten of bestellingen? Neem dan met Scheppach Shop contact op. Dit kun je telefonisch, schriftelijk of via sociale media doen. Ook wordt er op de site uitleg gegeven over betaalmethodes en het retourneren van artikelen naar Scheppach Shop. Nieuwe klanten die zich opgeven voor de nieuwsletter krijgen extra korting bij een volgende bestelling. Ook worden er met grote regelmaat Scheppach Shop kortingscodes gepubliceerd waar iedereen gebruik van kan maken.

De producten van Scheppach Shop

Heb je gereedschap nodig voor tuinonderhoud of houtbewerking? Dan ben je bij Scheppach Shop aan het juiste adres. Er worden diverse soorten klein en groot gereedschap aangeboden voor deze en andere doeleinden. Wat zijn de meest populaire gereedschappen die Scheppach Shop verkoopt? Hegtrimmers, lintzaagmachines en tafelcirkelzagen worden door klanten veelvuldig besteld. Daarnaast worden onder andere ook nog bouwmachines en generatoren verkocht. Op deze en alle andere producten uit het assortiment biedt Scheppach 2 jaar garantie. Deze online shop is aangesloten bij het Webwinkel Keurmerk en accepteert betalingen via PayPal, Bancontact en iDEAL. De termijn op producten die je verkeerd besteld hebt retour te sturen bedraagt 14 dagen vanaf het moment dat je ze in ontvangst hebt genomen.

Reviews en klachten over Scheppach Shop

Heb jij klachten of commentaar op jouw recente bestelling bij Scheppach Shop? Laat dan een duidelijk geformuleerde review over dit bedrijf op onze website achter. Door te beschrijven waarom jij niet tevreden bent kunt je andere klanten wijzen op de voor- en nadelen van het bestellen van producten bij Scheppach Shop. Alleen op die manier ontstaat een duidelijk beeld over wat klanten hier te wachten staan. Vanzelfsprekend ben je ook welkom met een positieve Scheppach Shop review als je uitermate tevreden bent over de producten die je besteld hebt. Klanten die niet bekend zijn met de voorwaarden en kwaliteit van Scheppach Shop zullen blij zijn met jouw beoordeling en de ervaring die je met hen wilt delen.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review