Scapino

Alle reviews

Scapino

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Scapino

Het bedrijf Scapino zoals we het nu kennen is ontstaan uit een schoenenwinkel in de Drentse plaats Zweelo. Berend Ziengs begon daar de eerste winkel van "Ziengs schoenen" wat pas later het bedrijf Scapino werd zoals we het nu kennen: een discountzaak met een sobere inrichting en lage prijzen.  Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Scapino lezen of uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op ReviewsBird op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over Scapino
Berend Ziengs, geboren in Valthe in 1920 begon dus de eerste winkel van "Ziengs Schoenen". In het begin werden er alleen schoenen verkocht die in de hogere prijsklasse vielen. Uit deze formule is in de jaren 1970 va de twintigste eeuw Scapino ontstaan. Berend Ziengs was verantwoordelijk voor de opzet hiervan. Scapino is dus een discountzaak voor schoenen met een sobere inrichting en lage prijzen. Inmiddels verkoopt het bedrijf naast schoenen ook kleding en sport/outdoor kleding en schoenen. In 2016 had het bedrijf in Nederland 165 vestigingen. Het bedrijf is ook online actief. De winkels die het bedrijf in het begin in België en Duitsland had waren toen al af gestoten. Het servicekantoor en distributiecentrum van het bedrijf bevinden zich in het Nederlandse Assen. 

Producten en Diensten van Scapino
Maar hoe onderscheidt Scapino zich als bedrijf dan van andere soortgelijke bedrijven? Scapino is in 1974 opgericht en bestaat dus al meer dan 45 jaar. In de afgelopen 45 jaar is Scapino uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen in Nederland. Ze bieden dus niet alleen meer schoenen aan zoals ze in het begin deden. Wat Scapino als bedrijf echt onderscheidt is dat zij de trends op het gebied van schoenen en kleding op de voet volgen. Dit betekent dat de artikelen in het assortiment allemaal volgens de laatste mode zijn en voor een voordeel prijsje. 

In de collectie van Scapino kunt u voor iedereen wat wils vinden. De categorieën waarin zij leveren zijn bijvoorbeeld: damesschoenen en dameskleding, herenschoenen en herenkleding, kinderschoenen en kinderkleding, sportschoenen en sportkleding maar ook outdoorschoenen en outdoorkleding en zelfs A-merken. Via de online webshop kunt u 24/7 per dag shoppen. Het bedrijf levert vanuit de online shop naar Nederland en België. Naast de exclusieve online weekdeals profiteert u op de website ook van hoge kortingen in de online outlet. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Scapino
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Scapino? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Scapino op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Scapino vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Scapino of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Scapino nu achter.