Santafixie

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Santafixie

Wie in Nederland nog nooit gefietst heeft is geen echte Nederlander. Ons land leent zich uitstekend om doordeweeks naar je werk te fietsen en om er in de weekeinde lekker op uit te trekken. Om dat te kunnen doen heb je natuurlijk wel de juiste fietsen en accessoires nodig, maar waar koop je die? ga je naar een traditionele fietsenwinkel of beproef je je geluk online? Om de kans op een miskoop of vervelende ervaring tot het minimum terug te brengen geven wij van ReviewsBird je het advies om eerst reviews van klanten te lezen. Je kunt daarvoor op onze website terecht en komt er op die manier snel achter welke spelers er op de markt zijn en hoe zij gewaardeerd worden. Een van de online shops waarover klanten een mening hebben is bijvoorbeeld Santa Fixie.

Over Santa Fixie

Santa Fixie

is een aantal jaren geleden in Spanje opgericht door een aantal fietsfanaten. Het hoofdkantoor bevindt zich in Barcelona waar de fietsen uit het assortiment voor het eerst, en met succes, de weg opgingen. Ondanks dat het een Spaans bedrijf is kun je gewoon een Nederlands telefoonnummer bellen als je van de klantenservice meer wilt weten over de producten die er verkocht worden of als je een klacht over ontvangen artikelen in wilt dienen. Ook wat betalen betreft zou je je geen zorgen moeten hoeven maken, Santa Fixie maakt met als Nederlandse webwinkels gebruik van veilige betaalmethodes zoals iDEAL, PayPal en creditcard. Of er toch klachten van klanten hierover zijn lees je in de Santa Fixie reviews op onze website. Wil je extra aanbiedingen en kortingen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief zodat je gebruik kunt maken van een Santa Fixie discount code die met grote regelmaat gepubliceerd wordt.

De producten van Santa Fixie

Volgens de site van deze online shop gaat het hier om de grootste online fietsenwinkel van Europa. Of dat van invloed is op de prestaties en services lees je in de recensies van andere klanten op onze website. Santa Fixie verkoopt onder andere fixed gear en single speed stadsfietsen, vintage toerfietsen en fietsen met versnellingen. Ben je handig en wil je jouw eigen fiets bouwen? Dan kun je bij deze webwinkel de producten die je nodig hebt zoals zadelpennen, kettingen en remmen bestellen. Deze webshop verkoopt producten van merken zoals Ortlieb, BLB, Kryptonite en Chrome Industries. Ben je bang dat je lang moet wachten op een bestelling van Santa Fixie? Over het algemeen worden producten binnen 2 tot 3 werkdagen in Nederland bezorgd. Lees bovendien aandachtig de Santa Fixie reviews op onze site als je meer wilt weten over de manier waarop je bestellingen naar Santa Fixie retour kunt sturen. Volgens dit bedrijf kan dat gedurende 30 dagen en betaal je alleen de verzendkosten. Of dat echt zo is? De meningen en ervaringen van anderen geven je inzicht.

Reviews en commentaren over Santa Fixie

Als klant wil jij natuurlijk meehelpen om toekomstige klanten wegwijs te maken in deze online shop. Schrijf daarom jouw Santa Fixie review en plaats die op onze website. Op die manier kunnen we met elkaar laten zien wat de sterke en zwakke kanten van de grootste online fietsenwinkel van Europa zijn. Vind je Santa Fixie betrouwbaar? Zijn producten echt makkelijk naar Santa Fixie retour te sturen? Heb je opmerkingen of tips over de producten? Al deze informatie is meer dan welkom in jouw beoordeling over deze online shop.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review