Rollator.shop

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Bestellen 10
Service 10
Prijs 10
Bezorging 10

Totaal

10
100% zou hier weer kopen

Rollator.shop

Met de juiste rollator of rolstoel kunnen senioren en mensen die slecht ter been zijn blijven genieten van hun onafhankelijkheid, wat natuurlijk erg belangrijk is. Als je voor jezelf of een familielid op zoek gaat naar zo'n apparaat dan kom je online al snel in een woud van online shops en aanbieders terecht. Om een betrouwbare verkoper te vinden is het belangrijk dat je van tevoren weet wat je te wachten staat. Daar kunnen de reviews van consumenten op onze website je bij helpen. Door de ervaringen en commentaren van andere klanten te lezen krijg je een goed idee over welke bedrijven en webwinkels goede kritieken en dus veel sterren als waardering krijgen.

Over Rollator Shop

De Rollator Shop is niet alleen online aanwezig, er zijn ook meerdere winkels in bijvoorbeeld Amsterdam, Rotterdam en Middelburg waar je de producten kunt bekijken en testen. De hoofdvestiging is gevestigd in Breukelen waar ook de klantenservice zich bevindt. Op de site vind je alle informatie, zoals het telefoonnummer en het e-mail adres van deze rollator winkel om met de medewerkers contact op te nemen. Wil je weten hoe je online aankopen bij deze webshop kunt betalen? Het bedrijf biedt klanten een aantal veilige betaalmethodes waaronder iDEAL en PayPal. Bovendien beschikt deze online winkel over het Webshop Keurmerk. Hiermee probeert de Rollator Shop klanten zo goed mogelijk te bedienen. Wil je weten hoe tevreden klanten zijn met de geboden service? Lees dan hun Rollator Shop reviews op onze website.

De producten en diensten van Rollator Shop

Bij de Rollator Shop zijn er verschillende soorten en maten rollators en rolstoelen verkrijgbaar. Zoek je een lichtgewicht rollator die makkelijk te bedienen is en die grote wielen heeft? Of heb je een opvouwbare rolstoel nodig? Bij de Rollator Shop kun je een rollator of rolstoel kopen die geheel bij je wensen en eisen past. Op de site staan duidelijk te lezen productcategorieën en behalve rollators en rolstoelen worden er ook accessoires zoals stokhouders, tassen en drempelhulp verkocht. Je kunt je keuze filteren op kleur en merk waardoor je bijvoorbeeld makkelijk en snel een bruine Gemino rollator of een zwarte rolstoel van Excel-G zult kunnen vinden.

Verzenden en retour sturen van producten van Rollator Shop

De producten die je bij de Rollator Shop bestelt worden, als ze op voorraad zijn, binnen 3 dagen verzonden. Voor een levering binnen Nederland, België of Duitsland betaal je 6,95 euro bezorgkosten. Wil je gebruik maken van de mogelijkheid om een verkeerd besteld product te retourneren? Dat kan bij de Rollator shop binnen 14 dagen. Als je wilt weten hoe andere klanten het retourneren van bestellingen hebben ervaren dan raden we je aan de opmerkingen en klachten in hun Rollator Shop reviews op onze site te lezen.

Reviews en commentaren over Rollator Shop

Omdat consumenten die deze online shop nog niet kennen heel graag willen weten hoe zij als klant behandeld zullen worden is jouw beoordeling als bestaande klant van het bedrijf zo belangrijk. Laat jouw Rollator Shop review met het aantal sterren dat je wilt geven en een uitleg waarom achter op onze website. Op die manier kunnen wij heel duidelijk laten zien waar deze webwinkel staat als het op waardering, betrouwbaarheid en service aankomt.

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel Nederland zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews ( 0 )

Nog geen reviews.

Schrijf zelf een review