REPEAT cashmere

Alle reviews

REPEAT cashmere

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

REPEAT cashmere

Kledingproducten van cashmere/kasjmier zijn erg in de mode tegenwoordig. Die worden immers gemaakt met fijne en zachte vezels. Je kunt dergelijke producten aanschaffen bij REPEAT cashmere via hun webstore. Lees zeker eerst de ervaringen van voormalige en huidige klanten van dit bedrijf, hier op ReviewsBird. Je kunt immers veel leren van hoe zij REPEAT cashmere beoordelen. Zijn de ervaringen doorgaans positief, of zie je dat mensen echt niet tevreden zijn? Je kunt hieruit goed afleiden of je zelf een aankoop wil doen bij REPEAT cashmere of niet!

Over REPEAT cashmere
REPEAT cashmere is een online kledingwinkel, origineel gebaseerd in Genève. De Nederlandse hoofdvestiging ligt in Nieuw-Vennep en is geregistreerd als Repeat Fashion B.V. REPEAT cashmere maakt deel uit van The Repeat Group, een bedrijf dat reeds actief is sinds 1978. In 2008 werden de eerste winkels in Bern en Amsterdam geopend. Het bedrijf is momenteel aanwezig doorheen de wereld, voornamelijk in Duitsland, Zwitserland, Nederland en België. REPEAT cashmere is actief op sociale media, zo kun je hen volgen op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en YouTube. Als je REPEAT cashmere wil contacteren, kun je hiervoor het contactformulier op de website invullen, een mailtje sturen, of ze gewoon opbellen.

Producten en diensten van REPEAT cashmere
REPEAT cashmere is een kledingwinkel waarbij je via hun online webshop allerlei producten van cashmere/kasjmier kan kopen. Voor vrouwen zijn er dan bijvoorbeeld cardigans, sweaters, jurken, rokken, topjes, broeken, blouses, enzovoort. Bij de mannen is het aanbod beperkt tot T-shirts, sweaters en cardigans. Hiernaast zijn er ook nog allerlei accessoires beschikbaar, zoals sjalen, ponchos, kaarsen, scheerproducten, en allerlei lederen artikelen.

Als je kijkt naar de betaalmogelijkheden die REPEAT cashmere in het aanbod heeft, zijn er twee opties: PayPal en kredietkaarten zoals American Express, Discover Card, Maestro, MasterCard, VISA en Diners Club. Het is mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van REPEAT cashmere, dan krijg je tweemaal per week een mailtje om je op de hoogte te houden over nieuwe collecties, speciale aanbiedingen en promoties. Op de website kun je een “lookbook” vinden, een magazine met allerlei voorbeelden van de producten van het bedrijf. Niet zeker welke maat je hebt? REPEAT cashmere biedt je een maattabel aan, zo kun je er min of meer zeker van zijn dat je nieuwe cashmere-kleding goed past.

Klachten, complimenten en tips voor REPEAT cashmere
Heb je een product besteld bij REPEAT cashmere en je bent hier niet tevreden over? Dan heb je 14 dagen bedenktijd, een periode waarbinnen je je bestelling retour kan sturen. Hiervoor moeten de producten natuurlijk onbeschadigd en niet gewassen zijn. Bij een dergelijke klacht kun je ook hier op ReviewsBird een beoordeling achterlaten en andere mensen informeren over waarom jij niet tevreden bent. Was er een probleem met het product zelf, of met de levering, of met de klantendienst van REPEAT cashmere? Je kunt andere mensen veel helpen door over je ervaringen te vertellen. Of als je daarentegen een complimentje hebt voor het bedrijf, is het ook aangenaam om dat te laten weten! Schrijf dus zeker een review over REPEAT cashmere.