REPEAT cashmere

Alle reviews

REPEAT cashmere

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

REPEAT cashmere

Kledingproducten van cashmere/kasjmier zijn erg in de mode tegenwoordig. Die worden immers gemaakt met fijne en zachte vezels. Je kunt dergelijke producten aanschaffen bij REPEAT cashmere via hun webstore. Lees zeker eerst de ervaringen van voormalige en huidige klanten van dit bedrijf, hier op ReviewsBird. Je kunt immers veel leren van hoe zij REPEAT cashmere beoordelen. Zijn de ervaringen doorgaans positief, of zie je dat mensen echt niet tevreden zijn? Je kunt hieruit goed afleiden of je zelf een aankoop wil doen bij REPEAT cashmere of niet!

Over REPEAT cashmere
REPEAT cashmere is een online kledingwinkel, origineel gebaseerd in Genève. De Nederlandse hoofdvestiging ligt in Nieuw-Vennep en is geregistreerd als Repeat Fashion B.V. REPEAT cashmere maakt deel uit van The Repeat Group, een bedrijf dat reeds actief is sinds 1978. In 2008 werden de eerste winkels in Bern en Amsterdam geopend. Het bedrijf is momenteel aanwezig doorheen de wereld, voornamelijk in Duitsland, Zwitserland, Nederland en België. REPEAT cashmere is actief op sociale media, zo kun je hen volgen op Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en YouTube. Als je REPEAT cashmere wil contacteren, kun je hiervoor het contactformulier op de website invullen, een mailtje sturen, of ze gewoon opbellen.

Producten en diensten van REPEAT cashmere
REPEAT cashmere is een kledingwinkel waarbij je via hun online webshop allerlei producten van cashmere/kasjmier kan kopen. Voor vrouwen zijn er dan bijvoorbeeld cardigans, sweaters, jurken, rokken, topjes, broeken, blouses, enzovoort. Bij de mannen is het aanbod beperkt tot T-shirts, sweaters en cardigans. Hiernaast zijn er ook nog allerlei accessoires beschikbaar, zoals sjalen, ponchos, kaarsen, scheerproducten, en allerlei lederen artikelen.

Als je kijkt naar de betaalmogelijkheden die REPEAT cashmere in het aanbod heeft, zijn er twee opties: PayPal en kredietkaarten zoals American Express, Discover Card, Maestro, MasterCard, VISA en Diners Club. Het is mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van REPEAT cashmere, dan krijg je tweemaal per week een mailtje om je op de hoogte te houden over nieuwe collecties, speciale aanbiedingen en promoties. Op de website kun je een “lookbook” vinden, een magazine met allerlei voorbeelden van de producten van het bedrijf. Niet zeker welke maat je hebt? REPEAT cashmere biedt je een maattabel aan, zo kun je er min of meer zeker van zijn dat je nieuwe cashmere-kleding goed past.

Klachten, complimenten en tips voor REPEAT cashmere
Heb je een product besteld bij REPEAT cashmere en je bent hier niet tevreden over? Dan heb je 14 dagen bedenktijd, een periode waarbinnen je je bestelling retour kan sturen. Hiervoor moeten de producten natuurlijk onbeschadigd en niet gewassen zijn. Bij een dergelijke klacht kun je ook hier op ReviewsBird een beoordeling achterlaten en andere mensen informeren over waarom jij niet tevreden bent. Was er een probleem met het product zelf, of met de levering, of met de klantendienst van REPEAT cashmere? Je kunt andere mensen veel helpen door over je ervaringen te vertellen. Of als je daarentegen een complimentje hebt voor het bedrijf, is het ook aangenaam om dat te laten weten! Schrijf dus zeker een review over REPEAT cashmere.