Refurbished-iphone.shop

Alle reviews

Refurbished-iphone.shop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke beoordelingen, ervaringen, reviews en klachten! Maak kennis met de beste online winkels en dienstverleners uit de indrukken die ze bij mensen hebben.

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven.

Anderen bekeken ook

Logo De Witgoed Outlet
De Witgoed Outlet

Soms wil je gewoon ander witgoed in huis. Je wilt niet perse een bepaalde type, maar je wilt een andere aanschaffen. Online zoek je naar verschille...

Logo Maxiaxi
Maxiaxi

MaxiAxi specialiseert zich in licht- en geluidsapparatuur. Het bedrijf is een onderdeel van de Tronios groep, één van Europa's groots...

Logo Computer-Bestel.nl
Computer-Bestel.nl

Met vrienden deelnemen aan een game spel op afstand is een leuk tijdverdrijf tijdens de lockdown die de Covid-19 Pandemie met zich mee brengt. Een ...

Logo V&D
V&D

Heb je wel eens een artikel besteld bij V&D online? We horen graag wat je ervaring is zodat anderen kunnen bepalen of ze ook iets gaan bestelle...

Refurbished-iphone.shop

Tegenwoordig is een smartphone niet meer weg te denken. Maar de aanbieders op de markt zijn er zoveel dat we door het bos de bomen niet meer zien. Van Samsung tot Huawei tot iPhones; u heeft keuze zat. Bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van een iPhone? U kunt een kijkje nemen bij Refurbished-iphone.shop. Wij van ReviewsBird.nl willen u meer informatie geven over de producten en diensten van shops die telecomdiensten aanbieden, zoals Refurbished-iphone.shop. Via ons platform kunnen klanten hun reviews delen over de verschillende bedrijven, wat u als toekomstig klant, een beter beeld kan geven over de smartphone aanbieder en of hij eentje is waarmee u in zee wenst te gaan.  

Over Refurbished-iphone.shop
Refurbished-iphone.shop is een online webshop. Het doel van de webshop is om producten aan te bieden van goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Dit doen zij door refurbished toestellen aan te bieden van betrouwbare leveranciers. Ze biedt refurbished Apple producten aan. Dit zijn producten waarbij er gebruik is gemaakt van onderdelen van andere Apple apparatuur om ze een opknapbeurt te geven. Deze worden eerst gerepareerd, getest en in de iPhone geplaatst. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige onderdelen, die de test hebben doorstaan. Dit doen ze om er zeker van te zijn dat ze een goed product leveren voor u. Dit is een meer betaalbare manier om een iPhone te kopen. 

Producten en diensten van Refurbished-iphone.shop
Voordat de toestellen worden verkocht, inspecteert Refurbished-iphone.shop alle toestellen op technische mankementen. Eventuele defecte worden vervangen door Refurbished-iphone.shop met originele Apple onderdelen, waardoor de kwaliteit gegarandeerd blijft. Ook herstellen ze software problemen. Mocht de accu meer dan 10% van zijn capaciteit verloren hebben, wordt het standaard vervangen, zodat u een goede accu krijgt. Het bedrijf beidt verschillende type iPhones aan, van iPhone 6 plus tot iPhone Xs max. Ook kunt u kiezen uit de verschillende kleuren iPhones. Naast de verschillende modellen iPhones biedt Refurbished-iphone.shop ook bijbehorende accessoires aan, zoals opladers en headsets.  
 
Complimenten, klachten en tips voor Refurbished-iphone.shop 
Mocht uw toestel binnen de eerste maand na aankoop kapot gaan of een storing hebben, die binnen de garantie valt, dan stuurt het bedrijf een monteur bij u langs, die het probleem aan huis kosteloos komt repareren. En als het probleem niet gelijk opgelost kan worden dan kunt u het toestel opsturen naar het servicepunt en krijgt u het binnen 72uur wederom thuis geleverd. Refurbished-iphone.shop biedt garantie van 3 jaren op de iPhones. Heeft u het product op een werkdag voor 16:00u besteld, dan krijgt u het de volgende dag al terug in huis. Mocht u toch niet tevreden zijn met uw product dan biedt het bedrijf de mogelijkheid dat u binnen 30 dagen na aankoop gebruik kunt maken van het herroepingsrecht en het product kunt retourneren.  

Heeft  u al een iPhone bij Refurbished-iphone.shop aangeschaft? Bent u tevreden over de prijzen, de levering en de kwaliteit of heeft u juist opmerkingen over dit bedrijf? Laat uw review over Refurbished-iphone.shop hier achter op de website, zodat anderen uw beoordelingen kunnen nalezen en wat wegwijs kunnen worden. 

Wilt u een iPhone aanschaffen en wilt u weten waar u het best zou kunnen langslopen? U kunt meer lezen over dit bedrijf en haar diensten hier op ReviewsBird.