Radiatorendiscounter

Alle reviews

Radiatorendiscounter

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Radiatorendiscounter

Bedankt voor een bezoek aan de reviewpagina van Radiatorendiscounter.nl. Je vindt hier de ervaring en reviews van anderen met dit bedrijf. Je leest hier meer over de service, kwaliteit, en nazorg die dit bedrijf kan bieden. Als jij wel eens een radiator, vloerverwarming, airco, of ketel hebt gekocht bij dit bedrijf willen we graag weten wat je ervan vindt. 

Radiatorendiscounter.nl is een bedrijf waar je alles op het gebied van radiatoren, Cv-buizen, ventilatie, ketels, airco en waterontharders kunt kopen. Dit kan zowel online als in de fysieke winkel in Drunen. 

Vertel ons wat jouw ervaring is met Radiatorendiscounter.nl zodat anderen een duidelijk beeld krijgen van de service en kwaliteit van dit bedrijf. Het is namelijk moeilijk om af te gaan op een website van het bedrijf. Het is fijner om te horen echte ervaringen te horen van mensen. Hierdoor neem je heel wat vragen en onzekerheden weg.

Over Radiatorendiscounter.nl
Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep, dit is een online retailer op het gebied van installatietechnieken. Bij deze groep zijn acht ‘discount’ bedrijven aangesloten. Naar eigen zeggen staan ze niet alleen voor een lage prijs, maar ook voor service.

De Radiatorendiscounter.nl is niet alleen online bereikbaar, maar je kunt ze ook bezoeken in de fysieke winkel in Drunen. Als je in straal van 50km van Drunen woont kan het bedrijf je ook helpen bij de installatie van je ketel of CV. Ze beschikken over een team van erkende installateurs die de volledige aanleg kunnen verzorgen. Als je in de buurt van Drunen woont kun je vragen om deze service mee te nemen in de offerte. Dit kan via email of telefonisch. 

Mocht je niet helemaal op de hoogte zijn van radiatoren, ketels, Cv's etcetera. Dan kun je op de website terecht voor het antwoord op veelgestelde vragen over deze producten. Je komt hier bijvoorbeeld meer te weten over de soorten types radiatoren, hoe je die aan moet sluiten en hoe je een radiator moet ontluchten.

Producten en diensten van Radiatorendiscounter.nl
Bij Radiatorendiscounter.nl kun je terecht voor een ruim assortiment aan radiatoren. Denk hierbij aan designradiatoren, een ecologische radiator, elektrische radiator, of een handdoekradiator. Wil je graag warme voeten houden in de winter dan kun je kiezen voor vloerverwarming, en voor de steeds warmer wordende zomers kun je een airco aanschaffen. 

Naast de verkoop van apparaten kun je bij Radiatorendiscounter.nl ook terecht voor alle toebehoren zoals buizen, reinigingssets, knoppen, aansluitsets en thermostaten. Je kunt dus alles in huis halen om zelf je radiator aan te installeren. Bij alle apparaten staan de mogelijke toebehoren vermeld. 

Je kunt je artikelen eenvoudig bestellen op de website en afrekenen met iDeal, overschrijving, creditcard, of zelfs achteraf. Als je achteraf betaald zijn hier voorwaarden en extra kosten aan verbonden. 

Ervaringen, klachten en tips over Radiatorendiscounter.nl
We zijn benieuwd wat jouw ervaring is met deze discounter. Laat hier je review achter zodat anderen een goed idee krijgen van het bedrijf. Voordat je overgaat tot aanschaf van een radiator wil je namelijk wel wat meer weten over het bedrijf waar je die aanschaf gaat maken. En jij kan daarbij helpen.