Praxis

Alle reviews

Praxis

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Affiliate ilmoittaminen: Tämä viesti sisältää kumppanilinkin, joka tarkoittaa, että kun napsautat NÄYTÄ-painiketta ja teet ostoksen sivulla, saatamme saada palkkion, joka auttaa sivuston ylläpitämisessä

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Logo Meubis
Meubis

Een leuk en stijlvol interieur doet veel voor je gemoedsrust. Kwalitatieve meubels gaan ook langer mee, dus je hebt er meer genot van. Bij Meubis k...

Praxis

Praxis, voluit ook wel Praxis Doe-Het-Zelf Center B.V. is een Nederlandse bouwmarktketen. Hun hoofdkantoor is gevestigd in de hoofdstad Amsterdam. De winkerformule is het eigendom van Maxeda. Maxeda DIY Group is de grootste doe-het-zelf retailer in de Benelux met 347 winkels en meer dan zeven duizend werknemers. Praxis is een van de grootste en bekendste doe-het-zelfketens in Nederland. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Praxis of u kunt uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over Praxis achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. 

Over Praxis
Praxis werd opgericht in het jaar 1978 in de stad Venlo. Het bedrijf telt anno 2020 ongeveer 195 vestigingen over het hele land. De motto van het bedrijf is "voor de makers" en het bedrijf handelt in allerlei doe-het-zelf onderdelen. De managing director van het bedrijf is Corine Duchenne. Sinds 2017 wordt er gewerkt aan de ombouw van een aantal Formido-winkels naar Praxis-winkels. Om de klanten zo min mogelijk te belasten bleven de winkels tijdens de verbouwing grotendeels open. In het begin van 2020 werd het project afgerond, er zijn in totaal 44 Formido-winkels omgebouwd. De laatste ombouwen vonden plaats bij Praxis 's-Heerenberg en Praxis Nijkerk. De winkels zijn ook voorzien van de nieuwe look & feel van Praxis. 

Producten en Diensten van Praxis
Praxis verkoopt dus voornamelijk doe-het-zelf onderdelen, maar wat maakt Praxis dan zo anders dan andere soortgelijke winkels? Praxis probeert in te spelen op de wensen van alle makers, zowel ervaren als beginnende doe-het-zelvers met een groot aanbod aan producten. Onder Praxis vallen drie verschillende formats: 

- City Box (Praxis City): dit zijn stadswinkels met een toegankelijk basisassortiment voor de kleinere stadswoningen en perfect voor een snelle aankoop. 
- Mid Box (Praxis, Praxis Megastores & Tuin): deze winkels hebben een beduidend groter assortiment met enkele specialisities. Hier vinden klanten alles voor onderhoud, reparaties en ook kleine renovatie/decoratie projecten.
- Praxis.nl: klanten kunnen ook online bij Praxis terecht. Op de website vinden ze een breed assortiment en aanbiedingen, maar ook voor inspiratie en ondersteuning voor en tijdens de klus. Via de website kunnen ze producten direct online afschaffen, thuis laten bezorgen of ze ophalen in de winkel (click  & collect).  

Via deze manieren bereikt Praxis miljoenen klanten. Deze klanten kunnen kiezen uit meer dan zestig duizend artikelen. Praxis heeft ruim 4300 medewerkers die voor u klaar staan, voornamelijk werkzaam in 193 winkels. 

Aanbevelingen, klachten en tips over Praxis
Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over Praxis? ReviewsBird is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Praxis op ReviewsBird te delen. Ook kunt u op ReviewsBird de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Praxis vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Praxis of laat uw eigen ervaring door middel van een review over Praxis nu achter.